Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Zin in pizza
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina:
Orpg // Love makes blind
Lespoir
Wereldberoemd



Alison:
Ik vond het ergens wel fijn dat ik nu achter dingen kwam die ik helemaal nog niet wist. Ik had niet verwacht dat hij zich zo met fotograferen bezig hield, maar nu ik het wist paste het eigenlijk ook bij hem. Naja, voor zo ver fotograferen bij iemand kon passen. Ik wist eigenlijk ook niet waarom hij het me nu pas vertelde, niet dat dat erg was. Hij wist wel bijna alles over me, misschien waren er wel dingen die hij niet wist over me, maar ik kon niet meteen iets bedenken. Hij wist eigenlijk bijna alles over me, maar dat was ook normaal. Hij kwam bijna dagelijks naar mijn huis toe. Dat vond ik ook fijn omdat mijn ouders bijna nooit thuis waren en ik het niet fijn vond om alleen te zijn. Ik vond het echt niet fijn om alleen thuis te zijn, ik wist niet waarom. Maar vaak was Tyler dan zo lief om naar me toe te komen zodat ik niet alleen was. Natuurlijk kon Tyler ook af en toe niet en dan begreep ik het wel, hij kon natuurlijk ook niet elk moment van de dag bij me zijn, ook al had ik dat wel fijn gevonden. Eerst dacht ik ook dat als we elkaar te veel zagen, we elkaar beu zouden worden als we zo vaak bij elkaar waren, maar ik natuurlijk werd ik hem niet beu. Hoe vaak hij ook bij me was, ik kon hem niet beu worden.
Ik zag dat Tyler even weg ging, maar hij was al redelijk snel weer terug. Ik pakte het kasje aan als hij dat aan me gaf en keek wat tussen de films. Toen kwam ik de film tegen die we de avond dat we een relatie kregen gekeken hadden. Ik kon me nog herinneren dat we dat beide een leuke film vonden, dus misschien konden we die wel kijken. Het leek me leuk om die film nog eens te kijken, zeker omdat we vandaag precies een jaar wat hadden. Het was misschien raar dat ik me nog precies kon herinneren welke film we keken aangezien we al heel veel films samen hadden gezien, maar die dag dat we wat kregen kon ik me ook nog precies herinneren. Dat was ook niet moeilijk omdat dat echt een mooie dag was. Ik voelde me zo gelukkig toen, nu ook natuurlijk. Tyler maakte me altijd gelukkig.
{option}
Emotionless
YouTube-ster



Jou personage is cute
--
Tyler keek naar welke film Alison koos. De film kwam hem vaagjes bekend voor. En na enkele nadenktijd wist hij dat dit de film was dat ze hadden gekeken toen ze een relatie kregen. Eigenlijk vond hij het een beetje cheasy want de verhaallijn was niet zo goed uitgewerkt. En Tyler hield niet zo van romantische films maar hij niets want de film had een speciale betekenis sinds dat ze hem hadden gekeken op de dag dat ze een relatie zouden krijgen. Exact een jaar geleden, nu. Tyler keek een beetje naar de film maar was snel afgeleid dus at maar wat chips. Tyler had het voordeel dat hij zoveel kon eten als hij wou. Hij werd nooit dik. Dat kwam misschien ook omdat Tyler ook soms deed aan fitness. En zijn werk, drugs dealen, zorgde er ook voor dat hij soms veel moest wandelen. En dat wandelen zorgde er ook voor dat hij in shape bleef. Na een tijd had Tyler al de chips naar binnen gewerkt en dronk hij een paar grootse slokken van zijn frisdrank. Van chips kreeg je best wel veel dorst. Tyler verveelde zich een beetje en keek naar Alison. Hij kon maar niet genoeg krijgen van haar ring. Nou ja, de ring die hij aan haar had gegeven. Hij stond haar zo mooi. Zo perfect. Tyler hield van zijn oma en zij had hem aan haar kleinzoon gegeven. Haar enige kleinzoon. Was lekker makkelijk geweest voor zijn oma want nu moest ze dus niet kiezen. Zijn oma had hem verteld dat hij de ring alleen mocht geven aan een meisje waar hij het echt mee meende. Waar hij zichzelf lang tot zelfs voor altijd samen mee zag. En dat had hij gedaan. Tyler had de ring aan zijn gouden meisje gegeven. Het meisje waar hij coor altijd mee samen wou zijn maar dat was waarschijnlijk te mooi voor woorden.
Lespoir
Wereldberoemd



Jouwe ook hoor.
-------------
Alison:
Ik vond het heel erg fijn om films met Tyler te kijken, dan was het altijd zo rustig. We keken vaak films, maar het was ook vaker gebeurd dat we tijdens een film meer met elkaar bezig waren dat met de film zelf, maar dat vond ik natuurlijk niet erg. Ik vond het gewoon heel erg fijn dat ik nu gewoon hier bij me kon zijn zonder dat we bang moesten zijn dat mijn vader weer vervelend tegen hem ging doen en hem buiten zou gooien. Dat was echt enorm vervelend. Ik dacht dan ook heel erg vaak na over onze toekomst. Dat Tyler en ik ergens samen zouden wonen en zouden trouwen, misschien zouden we zelfs ooit nog kinderen hebben. Ik vond het fijn om aan onze toekomst te denken, misschien gebeurde er ook wel iets waardoor we niet meer samen zouden zijn, dat kon natuurlijk ook altijd. Ik moest natuurlijk met mijn voeten op de grond blijven staan en niet gaan zweven, er konden altijd dingen gebeuren, maar daar wilde ik liever niet te vaak aan denken. Zolang ik me er van bewust bleef en mijn mijn voetjes op de grond bleef, was het goed.
Ik zag dat Tyler tijdens de film even naar mij keek, ik kon het zien vanuit mijn ooghoeken. Ik glimlachte even zwak en keek dan ook even naar hem. Ik vond het erg fijn om naar hem te kijken aangezien hij ook ontzettend knap was. Nog steeds wist ik niet waarom hij mij uitkoos aangezien hij nog veel andere meiden kon krijgen, ik was daar dan ook erg bewust van. Het was normaal dat er meerdere meiden waren die ook wel iets met Tyler wilde, maar toch koos hij voor mij. Daar was ik dan ook ontzettend blij om. Ik hield zo veel van hem en ik wilde dan ook voor altijd samen met hem zijn. Ik wist niet hoe ik me zou voelen als het misschien zou fout lopen tussen ons en het gedaan zou worden, waarschijnlijk zou ik me heel erg slecht voelen. Waarschijnlijk ging ik daar geeneens overheen komen, want ik zou niemand zoals Tyler kunnen vinden. Hij was gewoon zo geweldig. Er bestond geen tweede persoon zoals hem.
{option}
Emotionless
YouTube-ster



Na een tijdje was de film gedaan. En ergens was Tyler daar wel over opgelucht. Het was saai geweest. Ook al wou hij dat eigenlijk niet toegeven want dat zou Alison 's gevoelens misschien kwetsen. Dat was het laatste wat hij wou dus deed hij maar alsof hij het een leuke film vond.Het stereotiep dat koppels geen filmpjes konden kijken omdat ze liever naar elkaar keken was eigenlijk best wel waar. Het was niet slecht bedoeld tegenover Alison maar als hij echt naar een film wou kijken deed hij dat liever alleen. Als hij alleen was kon hij elk detail in zich opnemen want dan was er geen afleiding. Het was nogal crue gezegd maar zo was het wel. Na een tijd nam Tyler zijn telefoon en belde de pizeria van wat verderop. Hij was echt te lui om zelf eten te maken. Het was misschien wel romantisch geweest maar Tyler was dan eigenlijk geen romantische ziel. Misschien kwam hij zo wel over maar er ging echt planning in. Als hij niets kon plannen kon hij ook niet romantisch doen. Hij moest diep graven voor inspiratie en keek soms zelf op het internet voor ideeën. Het klonk best wel stom maar dat was de waarheid. Voordat hij met Alison was had hij dan ook nooit serieuze relaties gehad. Hij had dan wel veel meiden in zijn bed weten te krijgen maar echt een relatie met hen aangaan deed hij niet. Hij had lang een fobia gehad van relaties. Omdat hij bang was dat hij even erg als zijn vader zou worden. Misschien was hij dan niet even erg als zijn vader. Hij sloeg Alison niet en hij had haar nog nooit bedreigd. Ze hadden zelfs nog nooit ruzie gehad. Maar hij kon wel in competitie gaan met zijn vader. Hij was geen haar beter. Hij had zoveel geheimen voor haar. En zoals hij al duizend keer had vermeld begon het te vreten aan hem. Hij bestelde een pizza met vier kazen voor Alison en pizza bolgnaise voor zichzelf. Hij wist dat Alison hield van een pizza met vier kazen. Na zijn bestelling zei hij: 'Sorry ben te lui om te koken.'
 
--
Lespoir
Wereldberoemd



Oeh, dat vind ik wel leuk.

----------
Alison:
Na een tijdje was de film al gedaan, ik wist niet of Tyler het leuk vond om die film te kijken, maar ik vond het wel fijn. Ik vond het wel fijn om een film met hem te kijken, maar meer dan één film kon ik dan ook niet kijken met hem want dan duurde het te lang. Dan volgde ik de film ook niet meer want dan was ik meer met hem bezig dan met de film en raakte ik verward omdat ik de film niet meer kon volgen. Dat vond ik dan altijd vervelend dus bleef het wel bij één film. Soms hadden we ook helemaal geen zin om een film te kijken of gewoon te zitten en gingen we een wandelingetje maken. Dat deden we ook best vaak, gewoon wat wandelen of zo. Dat vond ik ook wel fijn met hem. Zeker omdat we dan niet bij mijn huis waren en mijn vader het vaak fijn vond om uit het niets mijn kamer binnen te stormen en dat kon op sommige moment best gênant zijn. Het was echt heel erg vervelend. Mijn moeder had dan tenminste nog een beetje respect voor hem en daar was ik al blij om, oké, ze vond het niet fijn dat we een relatie hadden, maar ze deed gewoon normaal tegen Tyler. Ik was haar daarom ook heel dankbaar dat ik gisterenavond haar auto mocht lenen omdat ik zo graag naar Tyler toe wilde toen hij in het ziekenhuis lag. Ik was ook nog nooit zo bang geweest als gisteren avond toen ik die telefoon kreeg.
Ik hoorde Tyler dan zeggen dat hij te lui was voor te koken. Ik glimlachte zwak. 'Dat is niet erg,' zei ik dan. Het was ook niet erg, ik vond het niet erg om pizza te eten want net als heel veel mensen vond ik pizza heel erg lekker ondanks dat het eigenlijk ontzettend ongezond was. Naja, het was niet dat ik er dik van werd. Ik deed niet heel vaak aan sport, maar ik ging af en toe wel eens hardlopen. Dat hing er natuurlijk wel vanaf of ik daar zin in had, maar ik deed het wel af en toe.

{option}
Emotionless
YouTube-ster



Op deze foto lijkt ze een beetje op Emma Watson  Sorry voor kort stukje. Heb echt een inspiratiegebrek. 
-- 
Tyler hoorde na een tijdje de bel gaan. Hij betaalde de pizzabezorger en nam de pizza's aan. Hij had er geen probleem mee dat er op zijn kamer werd gegeten dus nam hij ze mee naar zijn kamer. Hij gaf de pizza met vier kazen aan Alison en nam de andere pizza voor zichzelf. Hij opende de doos zowat meteen en taste meteen toe. Hij had zoveel honger. Net alsof hij in jaren niet meer had gegeten. En dat leek ook zo. Tyler had na tien minuten al heel de pizza naar binnen gewerkt. Soms had hij echt last van vreetbuien en kon hij meteen alles naar binnen werken. Hij nam een grootse slok van zijn frisdrank en legde zijn doos op de grond. Hij ging een beetje liggen want na het eten had Tyler vaak een dipje en ruste hij graag een beetje. Of lag hij graag.
 
Lespoir
Wereldberoemd



Haha, ja nu je het zegt. xD
--
Alison
Het was alweer een paar uurtjes later en ik moest helaas naar huis toe. Ik had al een paar berichtjes van mijn ouders gekregen en het werd eigenlijk echt al aardig laat en we moesten morgen gewoon naar school toe, jammer genoeg. Ik had echt geen zin om weer naar school te moeten gaan morgen, maar ik had dan ook echt nooit zin in school. Naja, niet dat school heel erg was of zo, maar ik kon honderden dingen bedenken die leuker waren dan school. Samen met Tyler wandelde ik dus naar buiten toe. Tyler wilde per se mee wandelen naar mijn huis, hij zei dat hij wilde dat ik veilig thuis zou geraken wat natuurlijk super lief was aan hem. Ik vond het wel schattig als hij een beetje bezorgd werd. Ik wilde eigenlijk helemaal niet naar huis toe gaan aangezien ik het echt heel erg gezellig vond bij Tyler. Hij was zo lief voor me, ik kon zelfs niet stoppen met naar de ring te kijken. Hij was zo mooi. Die ring was het mooiste dat hij me ooit gegeven had, naja, het mooiste voorwerp dan toch. Zijn liefde was natuurlijk nog veel meer waard voor me. Tyler gaf me wel vaker cadeautjes, maar dat hoefde hij niet te doen voor me. Ik vroeg me vaak ook af waar hij dat geld vandaan haalde aangezien het vaak niet echt goedkope dingen waren die hij aan me gaf, maar ik vroeg er nooit achter. Ik wilde niet dat hij me opdringerig vond met mijn vragen natuurlijk.

{option}
Emotionless
YouTube-ster



Tyler wou mee met haar wandelen. Hij wou dat ze veilig thuis kwam. Je wist maar nooit wat je in de avond kon tegen komen op straat. Wat voor viespeuken je tegen kon komen. Zijn gsm ging af en Tyler nam op zonde te kijken wie het was want hij had al een gevoel te weten wie het was. Het was vast en zeker zijn baas. De vriend van zijn beruchte oom. En dat was ook zo. Hij hoorde het meteen aan de stem die hem begroette. 'Ja?' Vroeg Tyler. 'Ik heb een grootse taak voor je jongen waar je veel geld mee kan verdienen.' Tyler beet op zijn lip en vroeg: 'Welke taak dan?' Het werd even stil aan de andere kant van de lijn en Tyler voelde zijn hart sneller beginnen te slaan. Hij had zenuwen. Angst voor wat er zou komen. Voor wat zijn baas zou gaan zeggen. Zou gaan voorstellen. Want voorstellen kan je nu eenmaal niet weigeren als ze van hem kwamen. Hij was een koppig man die er alles voor zou doen om zijn zin te krijgen. Ja, letterlijk alles. 'Je moet drugs vervoeren.' Tyler slikte even. Drugs vervoeren? Dat had hij nog nooit gedaan en daar stond nog een grootsere straf op dan wat hij nu al deed. 'Drugs vervoeren?' Vroeg Tyler verbaasd. 'Ja, ik leg het je wel uit. We hadden toch een afspraak om 24u op mijn kantoor. En oh, Tyler dat vriendinnetje van jou. Dump haar maar. Als je in deze sektor zit hoor je geen vriendinnetje te hebben.' Voor Tyler iets kon zeggen. Kon reageren daarop werd er afgelegd. En nu pas besefte Tyler dat Alison hier ook nog was. Zijn gezicht liep helemaal rood aan en hij wist even niet meer wat te zeggen. Wat zou ze nu wel niet van hem denken?
Lespoir
Wereldberoemd



Alison:
Terwijl we aan het wandelen waren, hoorde ik dat Tyler zijn telefoon af ging, wat dus wilde zeggen dat hij gebeld werd. Toen hij opnam kon ik natuurlijk horen wat dat hij allemaal zei. Het gene wat de persoon waarmee hij aan het bellen zei kon ik ook vaag horen, maar het was niet duidelijk genoeg om verstaanbaar voor mij te zijn. Niet dat ik zijn gesprekken af wilde luisteren of zo, maar als hij naast me liep terwijl hij aan het bellen was kon ik natuurlijk verstaan wat Tyler allemaal zei. Eerst wist ik ook helemaal niet waar het gesprek over ging, het ging over één of andere taak, maar wat daar mee bedoeld werd wist ik natuurlijk niet. Ik vond het wel allemaal een beetje raar. Toen hoorde ik opeens dat Tyler 'drugs vervoeren' zei. Waar was hij mee bezig? Ik begreep er helemaal niets van. Toen het gesprek gedaan was en het afgelegd was, keek ik even naar Tyler. 'Ehm.. Wat was dat?' vroeg ik aan hem doelend waarover dat ging. Hij hoefde nu niets voor me te verzwijgen of uitvluchten te verzinnen want ik had duidelijk gehoord dat ze over drugs bezig waren. Hij mocht me nu wel even een verklaring geven ja. Hij was toch niet met gevaarlijke dingen bezig? Ik wist zelfs niet eens dat hij zich met dingen zoals drugs bezig hield. Ik vond het allemaal maar een beetje raar en ik vertrouwde het niet echt. Ik hoopte maar niet dat hij er verkeerde dingen mee deed want dat was best strafbaar en ik wilde niet dat hij in de gevangenis terecht kwam omdat hij met van die illegale zaken bezig was.
{option}
Emotionless
YouTube-ster



Tyler beet op zijn lip. Natuurlijk vroeg ze er naar/ Natuurlijk vroeg ze waar hij mee bezig was. Had hij nu echt gedacht dat ze het deze keer zou negeren, door de vingers zou zien? Nee, eigenlijk had hij dat niet gedacht of verwacht maar hij had er wel op gehoopt. Dat was het minste wat hij kon doen. Maar zijn geluk was voorbij. Het was te gemakkelijk geweest. Het lot bepaalde dat het moeilijker en complexer moest worden. Dus dat deed het ook. Dat werd het ook. En nu moest hij uitleggen wat hij een jaar voor haar verborgen had proberen te houden. Tyler wist goed genoeg dat dit moment er zat aan te komen. Dat hij het ooit moest vertellen. Maar Tyler hoopte dat het een andere dag zou zijn. Niet deze dag. Nu ze een jaar samen waren. Maar wat maakte het uit? Wat maakte het uit dat het nu was of een andere dag? Hoe sneller, hoe beter misschien zelfs. Dan zou hij van die last af zijn. Dan zou er al één geheim minder zijn. Tyler stak een sigaretje op. Hij had nog niet zoveel gerookt vandaag stelde hij vast. Niet dat het echt uitmaakte. Dat het er echt toe deed. Maar hij probeerde het geven van de verklaring uit te stellen. Te verplaatsen. Dus vulde hij zijn hoofd met gedachten die er niet toe deden. Onbelangrijk waren. Maar hij moest wel iets zeggen: 'Ja, ik deal drugs. Ik heb geld nodig om voor mijzelf, mijn moeder en vader te zorgen.' Zei hij maar terwijl hij hebberig aan zijn sigaret trok en naar de grond staarde. Hij durfde haar zelfs niet eens aan te kijken. Zo beschaamd was hij. Ja, hij schaamde zich. Vooral om het feit dat hij zichzelf had verraadde door dat dom telefoontje. Had die man niet kunnen wachten? Hij had toch een afspraak met hem? Waarom moest de man het nu tegen Tyler zeggen? Hij begreep het niet. Of toch wel. De man hield hem in de gaten. Anders kon hij ook niet weten dat Tyler een vriendinnetje had. 
Lespoir
Wereldberoemd



Alison:
Ik hoopte maar dat hij eerlijk tegen ging zijn want ik had dingen gehoord waar hij geen uitvlucht bij kon verzinnen. Ik wist niet wat ik zou doen als hij tegen me zou liegen, maar blij ging ik er niet mee zijn. Als hij eerlijk tegen me was, kon ik er ook helemaal niet boos om zijn dus ik hoopte maar dat hij eerlijk tegen me was en niet ging liegen want ik kon totaal niet tegen liegen en dat wist Tyler maar al te goed. Hij wist dat ik er niet tegen kon als iemand tegen me loog en als hij tegen me ging liegen was er wel een kans dat ik boos werd. Ik hoorde dan wat dat hij zei. Hij zei dat hij drugs dealde omdat hij het geld nodig had om voor zichzelf, zijn moeder en zijn vader te zorgen. Ik vond het erg dat hij dat moest doen om aan geld te geraken. Ik zag aan hem dat hij een beetje beschaamd was, waardoor ik zijn hand vastpakte, zo kon ik hem een beetje geruststellen want het was een teken dat ik het niet erg vond. Oké, het was niet fijn dat ik er opeens achterkwam dat Tyler drugs dealde, dat had ik helemaal niet van hem verwacht, maar ik begreep het ergens ook wel. Ik was er helemaal niet boos om of zo en ik wilde onze relatie die al een jaar lang duurde niet opgeven doordat hij drugs dealde. 'Waarom heb je dat niet eerder verteld?' vroeg ik dan aan hem. Waarschijnlijk was hij bang om dat te vertellen, maar ik vond het een beetje jammer dat hij het me nu pas vertelde omdat hij dat verraden had tijdens dat telefoon gesprek. Waarschijnlijk had hij het me nooit verteld als ik het niet gehoord had en dat stelde me wel een beetje teleur. Hij moest echt voorzichtig zijn, er stonden serieuze straffen op het dealen van drugs, hij moest echt opletten. Het was niet dat ik niet meer van hem hield nu ik daarachter was gekomen, ik vond het niet fijn dat hij dat deed nee, maar ik hield nog steeds heel veel van hem. Dat ging ook niet veranderen door zoiets. Dacht hij dan dat ik hem niet meer wilde zien als hij me dat eerder had verteld? Want ik wist niet waarom hij me dat niet eerder wilde vertellen.
{option}
Emotionless
YouTube-ster



Tyler keek naar Alison. Dus ze was niet echt boos. Of verborg ze het? Hij wist het niet en hij begreep ook niet dat ze het niet meteen op een lopen had gezet. Elk ander meisje zou de relatie beeindigen als ze te weten kwam dat haar vriendje drugs dealde. Maar zij niet. Zijn gouden meisje deed dat niet. Hield ze dan zoveel van hem? Kon ze het verdragen? Tyler was echt in de war en kneep terug in haar hand. Hij had het niet verteld om dat niemand dat hoorde te weten. Zelfs zij niet. Ze waren nu nog samen maar als het ooit uit zou raken zou ze het misschien wel gaan vertellen aan de politie. Hem gaan verlinken. Dat wou hij niet. Tyler had geen zin om weg te rotten in een cel. Ergens vond Tyler haar reactie heel vreemd. Een normaal meisje zou zeggen: 'Waarom zoek je dan geen echte job?' of 'Waarom moet je drugs dealen als er zoveel andere jobs zijn die je kan doen?' Maar Alison deed dat niet. Ze vroeg waarom hij het nog niet had verteld. Dus ze was eerder boos om het feit dat hij het niet had verteld dan om het feit dat hij drugs dealde? Tyler vond het vreemd maar zag zo wel dat ze veel van hem moest houden. 'Euhm.. Niemand mag dat eigenlijk weten.' Zei Tyler terwijl naar de grond keek. Hij hoorde dat haar vader naar buiten zou komen. Hij gaf haar een kusje op haar hand en liep dan maar terug naar huis. Eenmaal binnen was het koud en eenzaam. Zijn moeder en vader leken dan wel niet het perfecte gezelschap maar hier zo alleen zitten vond Tyler ook niet fijn. 

Lespoir
Wereldberoemd



Alison:
Fijn dat hij drugs dealde vond ik het niet. Helemaal niet zelfs, maar wat moest ik dan doen? Boos worden op hem? Dat kon ik ook niet, daarvoor hield ik te veel van hem. Ik kon ook nog wel andere vragen stellen, bijvoorbeeld met waarom hij geen andere job had omdat er veel meer jobs bestaan, maar dan vond hij waarschijnlijk dat ik er moeilijk over deed en daar had ik geen zin in. Ik wilde ook geen ruzie met hem maken over zoiets, ik wilde de mooie avond die we hadden niet verpesten. Het was natuurlijk ook geen ramp dat hij drugs dealde, maar het maakte me alleen nog bezorgder dan dat ik al was. Hij moest echt voorzichtig zijn, ik wilde niet dat hij in de gevangenis terecht ging komen doordat hij met zulke dingen bezig was. Het leek me niet bepaald fijn om een vriend in de gevangenis te hebben. Dat hij drugs dealde wilde natuurlijk niet zeggen dat ik minder van hem hield, helemaal niet zelf. Een ander meisje had het waarschijnlijk meteen uitgemaakt, maar ik niet. Misschien kon ik hem later wel overhalen om er mee te stoppen en hem helpen met een andere, maar goede job te vinden, maar daar ging ik nu niet over beginnen. Toen we bij mijn huis aankwamen, wilde mijn vader naar buiten komen. Ik glimlachte even zwak toen ik het kusje op mijn hand van Tyler voelde. 'Wees voorzichtig,' zei ik dan nog voor hij weg ging. Toen hij weg was, liep ik naar binnen toe waar ik naar de woonkamer ging en daar op de bank plofte. Ik voelde dat mijn moeder mijn hand vast nam om naar de ring die ik om had te kijken. 'Waar heb je die vandaan?' hoorde ik mijn moeder vragen. 'Die heb ik daarstraks van Tyler gekregen,' antwoordde ik dan met een glimlachje. 'Gaf hij die zo maar uit het niets?' vroeg mijn moeder dan weer aan me. 'Het was een cadeautje omdat we vandaag een jaar samen zijn,' antwoordde ik dan. Tja, mijn moeder was nu eenmaal heel nieuwsgierig, maar zo was ik ook.

{option}
Emotionless
YouTube-ster



TS

Tyler werd wakker met een vreselijke hoofdpijn. Een hoofdpijn die niet alleen veroorzaakt werd door de glasscherven die eergisteren in zijn hoofd zaten maar ook door zoveel andere reden. Eén van die reden was Allison. Zijn meisje. Zijn vrouw. Zijn alles. Ze wist nu dat hij drugs dealde. En zijn baas had er gisteren op geduid dat hij niet meer met haar kon omgaan. Niet meer met haar kon zijn. Hij was er kapot van en wou er niet naar luisteren. Maar zijn baas had enkele goede argumenten zoals: Als iemand er achter komt zullen ze Alison meteen ondervragen en als blijkt dat ze af weet van het drugs dealen kan ze als medeplichtig worden beschouwd. Dat was het laatste wat Tyler wou. Waar Tyler voor wenste. Maar hij kon haar niet zomaar laten. Hij had haar gisteren nog een ring gegeven als teken van zijn liefde voor haar. Van zijn trouw voor haar. Een andere reden voor zijn hoofdpijn was zijn moeder. Het ziekenhuis had nog steeds niets van zich laten horen. Ze hadden hem nog steeds niet gebeld. Hij begon zich zorgen te maken. Wat zou hij doen als er iets ergs was gebeurd met haar? Of erger nog als ze dood ging? Eerlijk gezegd wist hij niet wat hij dan zou doen. Tyler wist het niet. Hij zou na school naar het ziekenhuis gaan. Maar ergens wou Tyler niet gaan. Hij was bang om de waarheid onder ogen te komen. Hij wist dat er iets aan de hand was. Dat het niet goed ging met zijn moeder. Dat ze misschien wel in een coma was beland waar ze niet uit zou komen. Zo iets. Misschien was het niet zo erg. Niet zo dramatisch. Maar er was iets. Iets was vreselijk verkeerd. En als Tyler naar het ziekenhuis zou gaan zou hij daar geconfronteerd mee worden. En die confrontatie wou hij liever vermijden. Of erger nog: uitstellen. Maar hij moest wel. Hij had geen keuze. 
Tyler ging naar de badkamer en kamde zijn haren voor de verandering. Het zag er echt belachelijk uit. Dat stuk haar dat er was afgeschoren. Maar daar was nu eenmaal niets aan te doen. De draadjes mochten er volgende week uit, dacht hij. Na zijn haren te hebben gekamd poetste Tyler zijn tanden. Hij poetste zijn tanden zo hard dat het tandvlees begon te bloeden. Hij mocht niet breken. Hij moest sterk zijn. Een echte man zijn. Maar hij kon er niets aan doen. Dit alles werd hem te veel. Maar hij kon niet anders. Tyler keek in de spiegel en fakte een glimlach. Hij trok een geruite hemd met daaronder een zwarte skinny die hij vond in de badkamer. Daarna nam hij zijn rugzak want honger had hij niet echt. Eenmaal buiten stak hij meteen een sigaret op. Hij liep voorbij Alison haar huis en ging alleen naar school. 
Lespoir
Wereldberoemd



Alison:
De volgende ochtend werd ik wakker door de wekker die weer luid stond te piepen. Wat haatte ik dat geluid, maar volgens mij was er niemand die het geluid van een wekker fijn vond. Ik vond het al vervelend als het geluid van een wekker te horen was op de televisie. Ik draaide me nog even om waarna ik mijn ogen nog eventjes sloot, ik probeerde wakker te blijven, maar ik wilde nog niet mijn bed uit, ik had toch nog tijd. Toen ik uiteindelijk echt mijn bed uit moest, stapte ik mijn bed uit en deed ik snel sokken aan omdat de vloer koud was. Toen ik de sokken aan had, liep ik naar beneden toe. Ik ging naar de keuken en nam wat te eten, ik had eigenlijk helemaal geen honger, maar het was ongezond om niet te eten 's ochtends. Nadat ik wat gegeten had, plofte ik even neer op de bank waar ik wat op mijn telefoon keek. Ik keek gewoon wat op social media en al die dingen. Dat deed ik altijd in de ochtend. Ongeveer tien minuten later was het wel echt tijd om me verder klaar te maken aangezien ik nog steeds mijn pyjama aan had. Ik stond op van de bank en liep de trap op om naar mijn kamer toe te gaan. Daar zocht ik wat kleding uit. Daarna ging ik naar de badkamer waar ik mijn kleren aan deed, mijn haren even borstelde, mijn tanden poetste en mijn make-up deed. Daarna spoot ik nog een beetje deodorant en parfum op. Dat deed ik eigenlijk allemaal elke ochtend om me klaar te maken, behalve als ik ziek was of zo, dan had ik er helemaal geen zin in om mijn haren en mijn make-up te doen. Niemand zag me als ik ziek was, behalve Tyler dan als hij even langs kwam.
Toen ik helemaal klaar was, keek ik even op de klok. Ik moest wel vertrekken als ik nog op tijd op school wilde komen. Ik liep naar beneden waar ik snel mijn tas klaarmaakte. Tyler was nog niet langs geweest, misschien was hij wel alleen naar school toe gegaan, alhoewel hij dat wel had mogen laten weten aangezien ik niet wist of hij wel langs hier kwam of alleen ging. Ik liep uiteindelijk maar naar buiten toe en begon naar school toe te wandelen, gelukkig was de school niet zo ver weg. Het was wel niet zo gezellig om in mijn eentje te wandelen, maar dat moest dan maar. Toen ik eindelijk op school aankwam, zag ik mijn vriendinnen staan, maar ik ging niet naar ze toe. Ik was nog steeds enorm boos op ze. Ze moesten echt niet zo doen. Ze wisten ook dat Tyler en ik gisteren een jaar samen waren, maar ze probeerde zelfs op die dag ruzie te stoken tussen Tyler en mij. Ik liep dan maar naar binnen toe om naar mijn kluisje toe te gaan aangezien ik daar nog een boek uit nodig had.
{option}
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: