Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Win Rye set!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
19 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen Eerste | Vorige | Pagina:
Mealpreppen!
Anoniem
Landelijke ster



hh
Nolite
Wereldberoemd



Parelcouscous kan ook
Anoniem
Landelijke ster



Nolite schreef:
Parelcouscous kan ook
Nognooit gegeten zou niet weten wat ik er mee moet doen :p
Nolite
Wereldberoemd



Amarinde schreef:
Nolite schreef:
Parelcouscous kan ook
Nognooit gegeten zou niet weten wat ik er mee moet doen
Zijn veel recepten voor, deze bv:

https://www.dehippevegetarier.nl/vegetarische-recepten/vegan-budget-parelcouscous-met-gegrilde-groente-en-basilicum-dressing/
Anoniem
Landelijke ster



Nolite schreef:
Amarinde schreef:
Nolite schreef:
Parelcouscous kan ook
Nognooit gegeten zou niet weten wat ik er mee moet doen
Zijn veel recepten voor, deze bv:

https://www.dehippevegetarier.nl/vegetarische-recepten/vegan-budget-parelcouscous-met-gegrilde-groente-en-basilicum-dressing/
ohhh thankyou zal me er is in verdiepen!
Anoniem
Landelijke ster



Hh
Daynty
Internationale ster



Rijst met een Thaise roerbakgroentemix! En dan vegan shoarma van de AH (die heb ik vaak althans). En als je het weer opwarmt, kan je er eventueel nog een woksausje doorheen doen zodat het niet zo droog is.
Dit blijft ook zo een paar daagjes goed in de koelkast trouwens (:
Medusasnakes
Wereldberoemd



Amarinde schreef:
Sas schreef:
Amarinde schreef:
Jaaa Ik heb dus nog nooit zelf risotto gemaakt omdat het me heel moeilijk lijkt ;$ heb je tips voor dat? @Sas 
Oh nou gewoon 20 min in de wokpan en water erbij gooien als t water bijna op is voor die tijd

Maar ik volg gewoon de verpakking dus dat moet jij ook kunnen

Ja zal het dan toch is proberen een keertje ben echt een schijtbak hahaha
Risotto maken is echt niet super moeilijk. Je moet het gewoon constant in de gaten houden, maar is niet echt hogere wiskunde
Anoniem
Landelijke ster



Daynty schreef:
Rijst met een Thaise roerbakgroentemix! En dan vegan shoarma van de AH (die heb ik vaak althans). En als je het weer opwarmt, kan je er eventueel nog een woksausje doorheen doen zodat het niet zo droog is.
Dit blijft ook zo een paar daagjes goed in de koelkast trouwens (:
oh ja die heb ik de vorige poging gemaakt :')

nieuwe poging misschien over 2 weken heb nu een planning dus even hopen dat er veel in de aanbieding is zet m er zowiezo bij!

@ above : Ja geen idee haha ben als de dood dat ik het laat aanbranden ofzo :p
Anoniem
Minister of Pop



Amarinde schreef:
Daynty schreef:
Rijst met een Thaise roerbakgroentemix! En dan vegan shoarma van de AH (die heb ik vaak althans). En als je het weer opwarmt, kan je er eventueel nog een woksausje doorheen doen zodat het niet zo droog is.
Dit blijft ook zo een paar daagjes goed in de koelkast trouwens (:
oh ja die heb ik de vorige poging gemaakt :')

nieuwe poging misschien over 2 weken heb nu een planning dus even hopen dat er veel in de aanbieding is zet m er zowiezo bij!

@ above : Ja geen idee haha ben als de dood dat ik het laat aanbranden ofzo
Ik denk dat een te natte risotto meer voorkomt dan dat het aanbrandt, want je doet er eigenlijk bijna gelijk kokend water met bouillon bij en dan kan t niet meer aanbranden. Gewoon regelmatig roeren en water bijdoen en dan de laatste 5 minuutjes ook je groente erbij en het "droog" laten koken
Anoniem
Landelijke ster



Sas schreef:
Amarinde schreef:
Daynty schreef:
Rijst met een Thaise roerbakgroentemix! En dan vegan shoarma van de AH (die heb ik vaak althans). En als je het weer opwarmt, kan je er eventueel nog een woksausje doorheen doen zodat het niet zo droog is.
Dit blijft ook zo een paar daagjes goed in de koelkast trouwens (:
oh ja die heb ik de vorige poging gemaakt :')

nieuwe poging misschien over 2 weken heb nu een planning dus even hopen dat er veel in de aanbieding is zet m er zowiezo bij!

@ above : Ja geen idee haha ben als de dood dat ik het laat aanbranden ofzo
Ik denk dat een te natte risotto meer voorkomt dan dat het aanbrandt, want je doet er eigenlijk bijna gelijk kokend water met bouillon bij en dan kan t niet meer aanbranden. Gewoon regelmatig roeren en water bijdoen en dan de laatste 5 minuutjes ook je groente erbij en het "droog" laten koken

Ah jah zal er zeker is naar kijken had al van iemand van die snelle risotto rijst gekregen die vertelde me dat dat makkelijker is ofzo !
Anoniem
Landelijke ster



hh
Tam
Minister of Pop



Je kunt wel pastasaus maken en de pasta later erbij koken, dan smaakt de pasta niet zo mushy als ingevroren pasta. Verder zien de recepten er echt al lekker uit!
Anoniem
Landelijke ster



Tam schreef:
Je kunt wel pastasaus maken en de pasta later erbij koken, dan smaakt de pasta niet zo mushy als ingevroren pasta. Verder zien de recepten er echt al lekker uit!
Jaaa klopt!! 
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: