Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen
Poll: hh?
hh
33%
1
hh
67%
2
Hoi! Kunnen jullie mij helpen?
Bowie
Wereldberoemd



Voor school wil ik een betoog schrijven over de invloed van vleesconsumptie op het milieu, maar daarvoor heb ik dus artikelen nodig die aangeven dat het juist géén invloed heeft op het milieu of ineffectief is.

Die kan ik alleen niet vinden. Mijn vraag is dan ook of een van jullie toevallig zo'n soort artikel ergens tegen is gekomen/ergens weet te vinden (of een website weet waar ik zulk soort artikels wellicht kan vinden)?
Michelle
YouTube-ster



heb je al op engelse artikelen gezocht
dat doe ik altijd als ik dingen niet kan vinden in het nederlands
Bowie
Wereldberoemd



Michelle schreef:
heb je al op engelse artikelen gezocht
dat doe ik altijd als ik dingen niet kan vinden in het nederlands
Ja, maar dan vind ik ook vooral artikelen die er voor zijn hahaha
Anoniem
Wereldberoemd



google scholar
(is dat nog een ding ?)
Diliges
Landelijke ster



www.bbc.co.uk/food/articles/meat_environment

Misschien dat hier iets in staat? 

“In the UK, two-thirds of the farmed area is currently pasture (grass and clover). These grasslands play a vital role in maintaining the soil carbon bank, as well as producing food we can eat, through the unique ability of ruminants to digest cellulose. Not only does this maintain a healthy soil, but the land works as a carbon sink – absorbing carbon dioxide. So, if you’re eating grass-fed beef, lamb and dairy, you can do so with a clear conscience, knowing you are part of the solution, not the problem. Instead of demonising livestock in general and cattle and sheep in particular, we need to differentiate between the animals that are part of the problem, namely intensively produced poultry, pork and diary products, and those that are part of the solution, namely grass-fed ruminants. At the root of the climate change problem is our fossil fuel consumption, this is where we need to take the most urgent action”.
Bowie
Wereldberoemd



Diliges schreef:
www.bbc.co.uk/food/articles/meat_environment

Misschien dat hier iets in staat? 

“In the UK, two-thirds of the farmed area is currently pasture (grass and clover). These grasslands play a vital role in maintaining the soil carbon bank, as well as producing food we can eat, through the unique ability of ruminants to digest cellulose. Not only does this maintain a healthy soil, but the land works as a carbon sink – absorbing carbon dioxide. So, if you’re eating grass-fed beef, lamb and dairy, you can do so with a clear conscience, knowing you are part of the solution, not the problem. Instead of demonising livestock in general and cattle and sheep in particular, we need to differentiate between the animals that are part of the problem, namely intensively produced poultry, pork and diary products, and those that are part of the solution, namely grass-fed ruminants. At the root of the climate change problem is our fossil fuel consumption, this is where we need to take the most urgent action”.
Oh top, dankjewel! Ik zal eens even kijken
Anoniem
Wereldberoemd



Ik herinner me ooit iets gehoord te hebben dat voor vleesvervangers producten zoals soja heel veel water nodig is en dat dat ook niet goed zou zijn

Of ik heb het verkeerd verstaan kan ook, maar indien het waar is kan je daar misschien iets mee doen
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld