Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Maak een topic !!!! Dan geef ik je een item!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald

Forum

Algemeen < Algemeen
Ik moet gehakt rullen
Allrounddiva
Internationale ster



Maar heb geen boter of olijfolie kwam ik net achtersad is er een trucje ofzo geen zin om na de winkel te gaanxd
Haqua
Wereldberoemd



Ja, heb je spek? Als je dat eerst bak heb je genoeg vet in de pan 
Daynty
Internationale ster



Pan met een goede anti-aanbaklaag gebruiken?
Elze
Internationale ster



ga gewoon naar de winkel 
Anoniem
Wereldberoemd



Daynty schreef:
Pan met een goede anti-aanbaklaag gebruiken?

Account verwijderd




beetje speeksel uitsmeren
Allrounddiva
Internationale ster



Wow what er staat op rul zonder boter of olie LOL nog nooit van gehoord 
Account verwijderd




Veel gehakt kan je ook zonder! Gehakt is soms al vrij vettig van zichzelf, ik vroeg oprecht nooit olie oid toe
Haqua
Wereldberoemd



allrounddiva schreef:
Wow what er staat op zonder boter of olie LOL nog nooit van gehoord 
Dan zit er genoeg vet zelf in het product haha 
Tam
Wereldberoemd



Geanne schreef:
Veel gehakt kan je ook zonder! Gehakt is soms al vrij vettig van zichzelf, ik vroeg oprecht nooit olie oid toe
ja dit idd je hoeft niet altijd met olie/vet te koken
Anoniem
Wereldberoemd



Kan ook zonder, gehakt is wel wat vochtig dus er komt vanzelf wel wat vocht bij!
Beethoven
Wereldberoemd



Ik gebruik nooit boter of olie bij gehakt, er zit van zichzelf al genoeg vet in. 
Anoniem
Princess of Pop



Beethoven schreef:
Ik gebruik nooit boter of olie bij gehakt, er zit van zichzelf al genoeg vet in. 

Allrounddiva
Internationale ster



Oh nou weer wat geleerd :d
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld