Garderobespel schreef: DIT!!! IS!!! ECHT!!!!! DE FUCKING SHIT!!!!!! bananenpannenkoekjes a la Garderobespel
Wat heb je nodig? - Blender en een pan met anti-aanbaklaag - 2 eieren - 1 of 2 bananen (ligt eraan hoe zoet je het wilt hebben) - Kaneel - (Amandel)melk - Havermout - Optioneel voor extra volume: whey poeder
Voorbeelden van toppings: - Honing - Pindakaas - Yoghurt - Jam - Pecannoten - Fruit - Stroop - Chocolate chips
Bereidingswijze 1. Doe een klein scheutje melk (ongeveer 1 el) in de blender, voeg daar de bananen, eieren, kaneel, havermout en whey toe. 2. Blend dit tot een glad geheel en verhit ondertussen een beetje boter of olie in de pan op middelhoog vuur. 3. Schep met een sauslepel het beslag in de pan, maak de pannenkoeken niet te groot want dan wordt het lastig om ze om te draaien. 4. De pannenkoek is klaar om te draaien wanneer er bubbeltjes vormen in het beslag. 5. Bak de pannenkoek na het omdraaien nog even 1-2 minuten door. 6. Herhaal dit tot het beslag op is.
Mijn favoriete toppings: Klein beetje yoghurt over de pannenkoekjes, daarop jam en bosvruchten en over het geheel een beetje honing
Garderobespel schreef: DIT!!! IS!!! ECHT!!!!! DE FUCKING SHIT!!!!!! bananenpannenkoekjes a la Garderobespel
Wat heb je nodig? - Blender en een pan met anti-aanbaklaag - 2 eieren - 1 of 2 bananen (ligt eraan hoe zoet je het wilt hebben) - Kaneel - (Amandel)melk - Havermout - Optioneel voor extra volume: whey poeder
Voorbeelden van toppings: - Honing - Pindakaas - Yoghurt - Jam - Pecannoten - Fruit - Stroop - Chocolate chips
Bereidingswijze 1. Doe een klein scheutje melk (ongeveer 1 el) in de blender, voeg daar de bananen, eieren, kaneel, havermout en whey toe. 2. Blend dit tot een glad geheel en verhit ondertussen een beetje boter of olie in de pan op middelhoog vuur. 3. Schep met een sauslepel het beslag in de pan, maak de pannenkoeken niet te groot want dan wordt het lastig om ze om te draaien. 4. De pannenkoek is klaar om te draaien wanneer er bubbeltjes vormen in het beslag. 5. Bak de pannenkoek na het omdraaien nog even 1-2 minuten door. 6. Herhaal dit tot het beslag op is.
Mijn favoriete toppings: Klein beetje yoghurt over de pannenkoekjes, daarop jam en bosvruchten en over het geheel een beetje honing
Garderobespel schreef: DIT!!! IS!!! ECHT!!!!! DE FUCKING SHIT!!!!!! bananenpannenkoekjes a la Garderobespel
Wat heb je nodig? - Blender en een pan met anti-aanbaklaag - 2 eieren - 1 of 2 bananen (ligt eraan hoe zoet je het wilt hebben) - Kaneel - (Amandel)melk - Havermout - Optioneel voor extra volume: whey poeder
Voorbeelden van toppings: - Honing - Pindakaas - Yoghurt - Jam - Pecannoten - Fruit - Stroop - Chocolate chips
Bereidingswijze 1. Doe een klein scheutje melk (ongeveer 1 el) in de blender, voeg daar de bananen, eieren, kaneel, havermout en whey toe. 2. Blend dit tot een glad geheel en verhit ondertussen een beetje boter of olie in de pan op middelhoog vuur. 3. Schep met een sauslepel het beslag in de pan, maak de pannenkoeken niet te groot want dan wordt het lastig om ze om te draaien. 4. De pannenkoek is klaar om te draaien wanneer er bubbeltjes vormen in het beslag. 5. Bak de pannenkoek na het omdraaien nog even 1-2 minuten door. 6. Herhaal dit tot het beslag op is.
Mijn favoriete toppings: Klein beetje yoghurt over de pannenkoekjes, daarop jam en bosvruchten en over het geheel een beetje honing
havermout pannenkoeken zijn super super lekker met boter en honing!!!!!!
Vriezerfruit, kwark, havermout, chiazaad, lijnzaad en optioneel whey voor fluffy te maken en dan toppings; honing, kokossnippers, fruit, chiazaad, stukjes noot etc
Garderobespel schreef: DIT!!! IS!!! ECHT!!!!! DE FUCKING SHIT!!!!!! bananenpannenkoekjes a la Garderobespel
Wat heb je nodig? - Blender en een pan met anti-aanbaklaag - 2 eieren - 1 of 2 bananen (ligt eraan hoe zoet je het wilt hebben) - Kaneel - (Amandel)melk - Havermout - Optioneel voor extra volume: whey poeder
Voorbeelden van toppings: - Honing - Pindakaas - Yoghurt - Jam - Pecannoten - Fruit - Stroop - Chocolate chips
Bereidingswijze 1. Doe een klein scheutje melk (ongeveer 1 el) in de blender, voeg daar de bananen, eieren, kaneel, havermout en whey toe. 2. Blend dit tot een glad geheel en verhit ondertussen een beetje boter of olie in de pan op middelhoog vuur. 3. Schep met een sauslepel het beslag in de pan, maak de pannenkoeken niet te groot want dan wordt het lastig om ze om te draaien. 4. De pannenkoek is klaar om te draaien wanneer er bubbeltjes vormen in het beslag. 5. Bak de pannenkoek na het omdraaien nog even 1-2 minuten door. 6. Herhaal dit tot het beslag op is.
Mijn favoriete toppings: Klein beetje yoghurt over de pannenkoekjes, daarop jam en bosvruchten en over het geheel een beetje honing
HannahTesoro schreef: noedels, en niet degene uit een pakje, maar rijstnoedels, in een pan, en dan allerlei groenten en kruiden erdoorheen, misschien ook wat bouillon