Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
kiekeboe
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald

Forum

Game < Virtual Popstar Pagina: | Volgende | Laatste
WK themadag
Wishbone
Queen of Pop



Lieve spelers,

Vandaag is een speciale dag voor de voetballiefhebbers, namelijk de finale van het WK! Wekenlang is er flink gevoetbald voor een begeerde plek in de finale en Frankrijk en Kroatië is het gelukt! Zij gaan vandaag in de finale strijden om de wereldtitel. De wedstrijd begint vandaag om 17:00.

Nu denk je vast, als je geen voetbalfan bent, 'wat heb ik aan deze informatie?'. Dat ga ik je vertellen. Laatst kwam @Affection met het idee om onze krachten te bundelen en met alle teams een speciaal dagje te organiseren. 

Dit houdt in dat alle teams vandaag iets speciaals doen met het WK als thema! Een overzicht van wat alle teams doen, vind je hieronder:

NieuwsTeam
Het NieuwsTeam maakt een WK-gerelateerd Nieuwsoverzicht (NO). Hierin vind je nieuws en feiten over het WK, maar natuurlijk ook over Virtual Popstar! Ben jij goed op de hoogte van het nieuws? Zijn er nog spannende dingen gebeurd op de site? Klik hier om naar het Nieuws van de dag te gaan!

ForumTeam
Het ForumTeam maakt om 17:00, wanneer de wedstrijd begint, een kletstopic op het forum! Wil jij je gedachtes, kreten en gejuich delen? Bezoek dan zeker het topic! Ook als je de wedstrijd niet kijkt, kun je er natuurlijk terecht om gezellig te kletsen. Klik hier om naar het ForumTeam forumonderdeel te gaan! (Hier komt het topic te staan om 17:00).

CompetitieTeam
Het CompetitieTeam heeft al een tijdje een WK-competitie voor jullie klaarstaan. Je kan hier vandaag nog aan meedoen tot 16:00! Weet jij de correcte uitslag te voorspellen van de finale? Waag een gokje en wie weet win je een leuke creditprijs! Klik hier om naar de competitie te gaan.

YoutubeTeam
Het YoutubeTeam heeft wel een héél bijzonder WK-interview voor jullie in petto. Ben jij nieuwsgierig wie de YoutubeTeamleden te spreken krijgen? Klik dan hier om naar de blog met de YouTube-video te gaan!

BloggersTeam
Het Bloggersteam heeft speciaal voor jullie een blog gemaakt met daarin interessante weetjes over het WK! Wil jij meer weten over het WK of je kennis uitbreiden? Klik dan hier om naar de blog te gaan!

SocialMediaTeam
Het SocialMediaTeam houdt jullie op de hoogte van alles wat er vandaag op Virtual Popstar gebeurt! Wil jij up-to-date blijven? Neem dan zeker een kijkje op de sociale media van Virtual Popstar.

Klik hier om naar de Instagram van Virtual Popstar te gaan
Klik hier om naar de Facebook van Virtual Popstar te gaan
Klik hier om naar de Twitter van Virtual Popstar te gaan


Tip: Like/volg onze sociale media om altijd op de hoogte te zijn van de laatste gebeurtenissen en updates van Virtual Popstar!

Designers
De Designers delen vandaag een speciale WK-code uit! Wil jij deze toffe tenues, gemaakt door Shiri, scoren? Dat kan gelukkig heel makkelijk door deze code te claimen! (De gehele dag geldig).

FrancevsCroatia2018WK


De moderators houden geen speciale actie vandaag, maar wensen jullie heel veel plezier! Zij voeren hun oorspronkelijke taken uit. Dat verdient ook zeker waardering!

Namens alle teams een hele leuke dag toegewenst! Veel plezier en succes.

Liefs,
Anoniem
Wereldberoemd



Yess!
Anoniem
Wereldberoemd



Leukkk❤️❤️
FashionChickk
Popster



Ben veel te druk bezig met het juichen voor mijn team (frankrijk). Wel leuk hoor!
CARPEDIEM
YouTube-ster



Tof!!
Anoniem
Queen of Queens



Leuk leuk leuk ^-^
CARPEDIEM
YouTube-ster



waar kan je de code invullen?
Anoniem
Queen of Queens



CARPEDIEM schreef:
waar kan je de code invullen?

virtualpopstar.com/financial/couponclaim

Bank --->Waardebon verzilveren
Demish
Internationale ster



Super leuk, dit allemaal!
Anoniem
Wereldberoemd



Anoniem
Popster



Gezelliggg ^^
Literacity
Wereldberoemd



(l)
Wishbone
Queen of Pop



^^
Anoniem
Landelijke ster



whoop allez les Bleus!!!
Anoniem
Internationale ster



Heb je goed uitgetypt meid. ^^ 

En super leuk dat jullie allemaal de moeite nemen om wat leuks te doen morgen! 
Of course ook ♥ voor de code! 
Wishbone
Queen of Pop



Denie22 schreef:
Heb je goed uitgetypt meid. ^^ 

En super leuk dat jullie allemaal de moeite nemen om wat leuks te doen morgen! 
Of course ook ♥ voor de code! 
<3
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste