Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
heyhooo
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald

Forum

Game < Virtual Popstar Pagina: | Volgende | Laatste
Moderatorverkiezingen!
ModCrew
YouTube-ster



Zoals jullie in de titel al hebben kunnen lezen is het eindelijk zover: moderatorverkiezingen!!!



Alle gekheid op een stokje, we zijn op zoek naar een paar meiden/jongens die ons team zouden willen komen versterken. U in?

Ook dit keer zijn er weer een aantal eisen en andere aanvullende informatie. Brace yourselves: 

Eisen
- ≥ 16 jaar;
- Minstens 6 maanden op vp;
- Goede beschikking over A.N.;
- Gemiddeld 14-16 uur per week online;
- Goed in staat te werken in teamverband;
- Goed in staat zijn kalm te blijven wanneer je wordt geconfronteerd met kritiek of heftige situaties; Moderator zijn, is helaas niet altijd rozengeur en maneschijn!
- In de afgelopen drie maanden mag je geen waarschuwing of TO gehad hebben.

Geef aan in je brief of je aan deze eisen voldoet! 
Verder zouden we graag willen weten of je bereid bent om je nummer met ons te delen en aan de Mod-groepsapp op Whatsapp te worden toegevoegd. Dit is geen eis, maar aangezien het wel de plek is waar al ons overleg plaatsvindt, is het voor jou wel prettig als je hiermee instemt!

In je sollicitatie moet verder nog staan:
- Naam + VP-naam;
- Leeftijd;
- Jezelf kort voorgesteld (wat doe je in het dagelijks leven?);
- Je motivatie + wat je verwacht dat de functie inhoudt;
- 2 sterke en 2 zwakke punten + hoe je deze in relatie ziet met de modfunctie.

Tevens staan hieronder vier situaties waar je als Moderator mee geconfronteerd kan worden. Laat in je sollicitatie weten hoe je hiermee om zou gaan en het zou oplossen. Om je op weg te helpen, hier nog de verschillende sancties die een moderator eventueel toe kan passen tijdens dergelijke situaties, mocht simpel overleg niet werken:

- Topic sluiten/aanpassen;
- Waarschuwing uitdelen (klein/middel/groot);
- TO uitdelen (Laagste aantal uur dat wordt gegeven is over het algemeen 3);
- Ban;
- Anders...

De situaties
1. Eén van je medemods is op het forum in discussie met een speler over een onderwerp dat niet met VP te maken heeft. Er worden niet direct regels overtreden, maar je vindt de manier waarop je mede Mod in discussie gaat en de intensiteit van de discussie niet passen bij een voorbeeldfunctie. Wat doe je hiermee? 

2. Je hebt iemand een terechte waarschuwing gegeven en diegene is het hier absoluut niet mee eens en heeft er een topic over aangemaakt. Op dit topic wordt eenzijdige informatie gegeven, de speler krijgt hierdoor veel steun van andere spelers die de waarschuwing onterecht noemen. De speler maakt ook een Startalk over de waarschuwing waar ook eenzijdige informatie gegeven wordt. Je hebt al aangeboden om via de mail in gesprek te gaan over de waarschuwing, maar de speler is hier niet op ingegaan en blijft topics met eenzijdige informatie aanmaken over wat er is gebeurd. Hoe ga je hiermee om?

3. Een speler vindt jou absoluut geen aardig persoon en zou jou ook liever niet als Mod zien op de site. De speler maakt verschillende topics en Startalks aan waarin je zwartgemaakt wordt. De speler wil er namelijk alles aan doen om andere spelers een slechte indruk van jou te geven. Het is dus een persoonlijke aanval op jou waarbij dingen gezegd worden die niet door de beugel kunnen. Hoe pak je dit aan?  

4. Iemand uit je vriendenlijst heeft een Startalk aangemaakt waarin slechte dingen over een andere speler worden gezegd. Deze speler zit niet in de vriendenlijst van degene die de Startalk heeft aangemaakt en weet zelf dus niet dat de Startalk bestaat. Verder heeft degene die de Startalk heeft aangemaakt geen andere Mods in zijn/haar vriendenlijst. Er is ook nog geen melding binnengekomen over de Startalk. Wat doe je hiermee? 

Disclaimer: we begrijpen dat de verleiding groot is om te overleggen over deze situaties om samen met andere spelers te bespreken wat de juiste aanpak kan zijn. Hoewel samenwerking en overleg een groot deel is van de moderatortaken, willen we jullie in dit geval vragen om zelf een antwoord te geven op deze situaties. We willen namelijk graag zien hoe jullie zelf met zulke situaties om zouden gaan. Er kunnen namelijk meerdere oplossingen zijn, dus we zijn nieuwsgierig naar iedereens eigen antwoord.

Inzenden
Het inzenden van je sollicitatiebrief doe je voor donderdag 21 februari 23:59 en verstuur je naar [email protected] met als onderwerp 'moderatorverkiezing'. 

LET OP: Het maximale woordenaantal voor deze sollicitatie is 800. Ga hier niet overheen, want dan zal hij niet mee worden genomen in het besluit wie we aannemen. De situaties tellen echter niet mee voor het woordenaantal. Het maximale woordenaantal is dus exclusief de situaties.

Daarnaast willen we hier graag aan toevoegen dat we een 
kale brief willen (bijvoorbeeld een Word-bestand). Zo kunnen we iedereen objectief op de inhoud beoordelen en kunnen we het woordenlimiet gemakkelijker controleren.

Een laatste tip: lees alle eisen nog eens aandachtig door voordat je jouw sollicitatiebrief inlevert. Het zou zonde zijn als je iets over het hoofd ziet en je hierdoor niet gekozen wordt. Alle eisen moeten erin terugkomen! 

Mochten er verder nog vragen zijn, dan is er uiteraard de mogelijkheid om deze te te stellen op het topic of om een Mod/Admin te mailen.

We willen jullie allemaal heel veel succes wensen met het schrijven van jullie brief en we kijken er naar uit om het eindresultaat te lezen!

Groetjes,

De Mods en Admin
Bowie
Wereldberoemd



Ikigai
Wereldberoemd



Literacity
Wereldberoemd



Laat het slijmen beginnen
Anoniem
Wereldberoemd



I'm ready to be a mom
Account verwijderd




@Daisy wil je kijken wanneer ik voor laatst ws heb gehad pls
Tajine
YouTube-ster



 
SoldToADemon
Internationale ster



Bowie
Wereldberoemd



Literacity schreef:
Laat het slijmen beginnen
Shhh, laat ons nou in die waan dat iedereen opeens uit zichzelf vet lief is geworden! 
Anoniem
Wereldberoemd



givenchipapi schreef:
@Daisy wil je kijken wanneer ik voor laatst ws heb gehad pls
23-10
Anoniem
Wereldberoemd



heuuuuuy ik vroeg me af wanneer ze weer kwamen
Account verwijderd




Daisy schreef:
givenchipapi schreef:
@Daisy wil je kijken wanneer ik voor laatst ws heb gehad pls
23-10
JAA DAN MAG IK OVERMORGEN MEE DOEN XXXXX
Account verwijderd




Tajine
YouTube-ster



sorry maar vp ligt op sterven hahaah doe normaal xDDD geen mods nodig als er 10 mensen actief zijn
Anoniem
Wereldberoemd



ik zou nevernooit mod willen zijn maar ik kan me wel dingen bedenken bij die voorbeeldsituaties en ik vraag me nu echt af of mijn antwoorden zouden zijn wat jullie zoeken haahhaha
Despoina
Wereldberoemd



Couture schreef:

haha ja

ik wachte al een tijdje hihi
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Pagina: | Volgende | Laatste