Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Rascal
stuur me een berichtje als je iets verkoopt van mijn wenslijst!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om een reactie te kunnen plaatsen op het dagelijks nieuws dien je te zijn ingelogd.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
15 van de 24 sterren behaald
Nieuws van de dag
Let's introduce... de kneuzen! (door Anoniem)

Leren kennen.
- Waarom wilde je meedoen aan een kneuzen let's introduce?
Omdat je geen volledig VP lid bent zonder een LI. Ik bedoel, alleen de échte sterren van VP krijgen een LI. & Nu zijn ik en Rochel de kneussterren yesh.
- Geef op een schaal van één tot tien aan hoe raar je bent.
Ik denk rond de 15 of 16. Ja dat zal het wel zo'n beetje zijn denk ik.
- Wat is het vieste wat je ooit hebt geroken? Een sigaret die in de poep was gestoken. Rokende poep is echt om te kotsen, niet dat ik kan kotsen, maar als ik kon kotsen had ik het gedaan!!!!
- Wat voor onderbroek draag je nu? Een kneuzige dúh.
- Stel je wordt NU een man. Wat zou je doen? Staand plassen AHAHAHAH. Ik zou buiten rondlopen, naar een boom gaan en lopen pissen, lijkt me leuk om te doen ok. Oh en uhh ik zou mezelf gaan opmaken en een rokje aan doen en mezelf kaalscheren. Daarvan een foto maken en op VP plaatsen.
- Wat is het laatste dat je hebt gegeten? Yoghurt met cruesli. of hoe je dat ook schrijft. maar toen liet ik het te lang staan en werd de cruesli zacht en das echt vies.
- Wat zijn je lievelingssokken? Zwarte met hartjes. Kjoet toch. - Hoeveel pingpongballetjes passen er in jouw slaapkamer? 1 HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELE GROTE. + nog zo'n 50 kleine op de gaten naast de grote op te vullen. dus 51.
- Als iemand een biografie over je schreef, wat zou de titel zijn? De wonderlijke wereld van Joline -achternaam- de Kneus.
- Wat is de gekste bijnaam die iemand je ooit heeft gegeven? Nou ik had met mijn 2 vriendinnen van de basisschool de IJA club. (Iris, Joline, Arianne) en iris was iesje barbequespiesje, arianne was aatje karbonaatje en ik was jootje kippenpootje. ja leuk toch. oh en iedereen noemde me jo of jojo. verder heb ik niet echt hele rare bijnamen denk ik.
- Als je gaapt, sluit je dan je ogen of niet? Ik ging het net testen en nu kan ik niet stoppen. Maar ik sluit ze bijna, en als de gaap heel lang duurt sluit ik ze zo'n 2 seconden.
- Wat zou je gaan doen als nu plots je computer verdween? Hysterisch rondrennen, m'n moeder bellen en dan op m'n broertjes laptop of op de ipad mijn tragische leven op VP beschrijven.
- Word je snel gevonden als je verstoppertje doet? Nee ik ben heel goed in verstoppen, nee ok maar ik ben aardig dun dus ik pas achter auto's, containers etc. dus ik kan wel aardig goed verstoppen xd.
- Wat is de irritantste eigenschap van jezelf? Dat ik overal bang voor ben en als mensen het ergens over hebben en ik heb iets soortgelijks meegemaakt dat ik dat dan meteen wil vertellen terwijl die persoon het ff over zichzelf wil hebben oeps. Maar dat gebeurt andersom ook dusja xd.
- Hoeveel voorwerpen liggen er nu op jouw bureau? Te lui om naar boven te lopen dus ik zeg wel gewoon wat er nu naast me op de bank ligt. Leuk he. Nou mn muismat, mn muis, mn rare internet apparaatje omdat mn laptop debiel is dus moet ik het met een extern apparaatje doen ja leuk toch. mn lader, de donald duck extra, een kussen, mn moeder wtf nee mn mobiel en de breispullen van mn moeder. oh en een bierflesopenerdingetje gedoe in de vorm van een vuurtoren.
- Wat is het laatste dat je hebt gekocht en waar heb je het gekocht? UHM. Telt eten mee??? Zoja kaasstengels bij de Jumbo, moet toch wat doen in mn 3 tussenuren op school. Als eten niet mee telt denk ik een trui die eigl te kort is maar hij is leuk dus ik moet gewoon ff zorgen dat ik ooit mn rokje aan durf te doen zodat ik dat rokje hoog kan doen en dan kan die trui er prima boven. ja falend leven heb ik ik weet t.
- Hoe vaak per jaar steek jij je tong uit? Ik stak net mn tong uit, ik heb echt geen flauw idee waarom ik dat deed. maar ik denk zo'n 50 keer per jaar??? echt géééeén idee.
- Wat is het meest aantrekkelijke lichaamsdeel? Heb nu echt de neiging om de tong te zeggen omdat ik nu weer mn tong uitstak geen idee waarom ik faal echt ernorm. maar uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm geen idee zucht.
- Welke shampoo gebruik je? Antiroos shampoo, ja aantrekkelijk he, weet t.
- Als je met iemand van vp moest zoenen, wie zou je kiezen? ... oh god. uhm yol of elle want dan was ik bij hun of zij bij mij en dan meette ik ze en dat is leuk. want ben te arm om naar belgenland te gaan dusja.

Keuzeproblemen.
- Heb je liever een derde oog of een derde arm? Oeh een derde oog, op mn achterhoofd, dan kan ik mensen bespioneren omg.
- Heb je liever 24/7 regen of 24/7 een enorme puist op je voorhoofd? 24/7 regen, dan mag ik ook met de bus. en ik haat buiten zijn toch dus regen vink nie erg.
- Zit je liever vast in een lift tot iemand je komt redden of in een achtbaan op 50 meter hoogte? Lift, sowieso lift, ik vind achtbanen vet eng en als het 24/7 regent wordt ik ook nog eens kletsnat, echt totaaaaaaaal geen zin in. en in de lift is het tenminste nog wel een beetje warm denk ik. ja lift sws.
- Zou je eerder je presentatie op school over twerken doen of over habbo? HABBO AHAHAH. dan zou ik iedereen habbo kunnen laten spelen. ja beste idee ever. ga ik doen!!!!!!!!!!!
- Zou je liever vingers hebben zo lang als je benen of benen zo lang als je vingers? ieks omg dat weet ik niet. doe dan maar benen zo lang als vingers want anders kan ik niet normaal typen en vp is mn leven dusja zal wel moeten oh en anders zou ik ook niet fatsoenlijk kunnen tekenen of pfsx'en, ja dat is een werkwoord ok.
- Zou je liever de mogelijkheid hebben om honderd km/h rennen of om 10 km/h vliegen? 10 km/h te vliegen, want ik ren sws langzamer dan dat dus dan ga ik al sneller en ik kan dan vliegen WOESJJJJJ. das gwn vet koel. of nee wacht 100 km/h rennen is ook awesome. dan kan ik lekker lang uitslapen en ben ik binnen notime op school. omg dit is moeilijk. ja ik ga toch voor het rennen oeps.
- Zou je liever een hete peper eten zonder iets anders erbij of in je broek plassen in het openbaar? Ik zou weer een peuter zijn en dan in mn broek plassen in het openbaar. of nee wacht in mn broek plassen in het openbaar, TERWIJL ik honder km/h ren, dus niemand ziet t!!!!!!!!!!!
- Zou je liever praten met een enorm lage stem of een piepstemmetje? piepstemmetje das koel. of wacht ik ben net veranderd in een jongen he, dan een enorm lage stem!!!!
- Zou je liever popcorn scheten of je browsergeschiedenis openbaar hebben staan zodat iedereen het kan lezen? Popcorn scheten, want dan scheet ik gewoon nooit!!!!!!!!!
- Zou je liever de mogelijkheid hebben om onzichtbaar te worden of om andermans gedachtes te lezen? Onzichtbaar worden, want ik denk niet dat ik er gelukkig van zou worden als ik wist wat iedereen dacht, en dan zou ik het wss ook niet uit kunnen zetten en zou ik HEEEEELEMAAL gek worden.
- Zou je liever iedere dag naar school gaan in je pyjama of slapen in je normale kleding? Slapen in mn normale kleding, dan koop ik de meest comfortabele normale kleding evur.

Kennistest.
- Wat voelen vlinders in hun buik als ze verliefd zijn? Stuiterballen. of stuiterende snoepjes. hmmm. hebben vlinders wel buiten, nee toch???? dit is gewoon een strikvraag :o
- Waarom worden er sigaretten verkocht in benzinestations terwijl het daar verboden is te roken? Geldafzetterij (ja dat is geen woord maar ik weet het goede woord niet okee om te huilen ik faal)
- Waarom zijn eenhoorns populairder dan pegasussen? Omdat t helemaal een hype is geworden op tumblr en shit, en unicorn klinkt leuk. maar pegasussen zijjn eigl veel leuker, ik bedoel een paard met een hoorn is gewoon saai, maar een paard dat kan vliegen is geweltastischawesome.
- Wat was er eerder: de kip of het ei? Het ei, dinosaurussen legden ook eieren.
- Wie plaatst de bordjes "verboden op het gras te lopen" in het gras? een pegasus, dúh.
- Hoe heet het geluid dat je hoort als je in een appel bijt? ....... dit is de moeilijkste vraag die ik ooit heb gehad, geen idee?!
- Waarom geeft een antwoordapparaat nooit antwoord als je iets vraagt? Omdat ie slaapt.
- Hoe blij zou jouw teddybeer zijn als ie gevoel had? (heb geen teddybeer faaaaaaal, wel een konijn ok ja, daarop antwoord ik wel) Niet heel blij want heb m al vanaf mn 3e en hij is nu helemaal ruw en vies en als ik hem was droogt ie pas in 3 weken. oh en zn oren zijn dood want daar sabbelde ik vroeger altijd op zielig he.
Leren kennen.
- Waarom wilde je meedoen aan een kneuzen let's introduce? Alles voor de populariteit ofc SS:
Nee ok jk
...eigenlijk omdat ik kneus ben en joline ook en we wilden graag een keer in de spotlight staan!!!!
- Geef op een schaal van één tot tien aan hoe raar je bent. ..op een schaal van tien is dat echt te lastig sad(
- Wat is het vieste wat je ooit hebt geroken? Ik heb echt heel veel vieze dingen geroken
maar de geur die ik vorige week op school voor 5 seconden rook was niet zo aangenaam dus op dit moment is dat die geur
- Wat voor onderbroek draag je nu? hallo das privacyschending!!!!
- Stel je wordt NU een man. Wat zou je doen? Ik heb echt geen idee oeps
- Wat is het laatste dat je hebt gegeten? NOODLES ik hou van noodles omfg
- Wat zijn je lievelingssokken? ....ik heb alleen maar zwarte sokken
dusja ik kies maar voor de grijze dan???
- Hoeveel pingpongballetjes passen er in jouw slaapkamer? geen want ik heb geen slaapkamer!!
nee jk ik denk 5506954695049605
wow wat ik typte 2x 69
- Als iemand een biografie over je schreef, wat zou de titel zijn? "Het leven van een kneuzige geit"
- Wat is de gekste bijnaam die iemand je ooit heeft gegeven? ..ik denk toch echt geit dan *kuch vp kuch*
- Als je gaapt, sluit je dan je ogen of niet? ik probeerde het net en blijkbaar sluit ik ze
echt stom hallo je moet van je uitzicht genieten als je gaapt?? DD:
- Wat zou je gaan doen als nu plots je computer verdween? ik zou huilen
schreeuwen
rondrennen
flippen
half dood gaan
en dan besef ik me
..............dat ik nog een tablet heb
- Word je snel gevonden als je verstoppertje doet? JA want ik zit altijd op van die domme plekken zoals onder vet duidelijke auto´s en ik ben lang dus het is echt moeilijk om mezelf ergens op te kroppen ofzo sad( MAAR ik had ooit wel een vet goede plek bij mijn oma het was like in een geheime ruimte achter op de zolder ofzo en daar zat ik drie kwartier hihihihi was echt trots op mezelf toen!!!
- Wat is de irritantste eigenschap van jezelf? nou dat ik irritant ben
nee euuuuuhm denk toch wel dat ik iets te snel jaloers word
- Hoeveel voorwerpen liggen er nu op jouw bureau? 15!! waaronder twee etui´s, twee tijdschriften, mn tablet, twee kapotte lampjes, een flesje water, een soort kalender ding, een oreo verpakking en mn laptop zelf!!
- Wat is het laatste dat je hebt gekocht en waar heb je het gekocht? ik heb qua kleding echt geen idee meer tbh heb al heeeel lang niet geshopt
als eten toch echt een witte twix dacht ik en dat was op school!!!
- Hoevaak per jaar steek jij je tong uit? ik heb echt geen idee maar ik steek echt als een tik soms mn tong uit als ik bezig ben met schrijven of typen ((EN NEE niet helemaal maar gewoon t puntje zeg maar o god waarom deel ik dit)) nee maar ik denk best vaak dus??
- Wat is het meest aantrekkelijke lichaamsdeel? voeten!!! Nee geen idee sorry te lastige vraag sad(
- Welke shampoo gebruik je? ...ik moest hiervoor speciaal naar de badkamer lopen
anti-haarbreuk van l´oreal paris!! (omg klinkt chique)
- Als je met iemand van vp moest zoenen, wie zou je kiezen? ..............geen idee

Keuzeproblemen.
- Heb je liever een derde oog of een derde arm? DERDE OOG want dan lijk je op zo´n coole alien weet je wel
- Heb je liever 24/7 regen of 24/7 een enorme puist op je voorhoofd? regen want regen is
nee wacht dan overstroomt alles en heb ik geen wifi meer aaaaaaaaah
maar een puist is ook
ok nee deze is echt te moeilijk
- Zit je liever vast in een lift tot iemand je komt redden of in een achtbaan op 50 meter hoogte? achtbaan sws
achtbaan heb je nog uitzicht en in een ligt zou ik echt spontaan claustrofobisch worden en dat is saai
en in een achtbaan zit je nog met andere mensen
maar wel alleen in de achtbaan als je gewoon rechtop staat niet over de kop ofzo want dan kies ik wel voor de lift
- Zou je eerder je presentatie op school over twerken doen of over habbo? habbo!! dan zou ik vragen of ik ze mag laten zien hoe habbo werkt op internet en dan zon domme chatroom in gaan
- Zou je liever vingers hebben zo lang als je benen of benen zo lang als je vingers? dat tweede
dat ziet er echt cool uit ja nee ik zie het helemaal voor me
dan zie je er echt uit als zo´n coole girl
- Zou je liever de mogelijkheid hebben om honderd km/h rennen of om 10 km/h vliegen? 100 km per uur rennen
dan ga ik gewoon door nederland rennen om vp ers te meeten
omg zou zoveel geld schelen
ookal haat ik rennen eigenlijk ik had een 5,7 voor sprinten maar idc!!
- Zou je liever een hete peper eten zonder iets anders erbij of in je broek plassen in het openbaar? hete Peper opeten en me laten filmen
wordt vast een nieuwe youtube hit
- Zou je liever praten met een enorm lage stem of een piepstemmetje? Piepstemmetje want dat klinkt cool
- Zou je liever popcorn scheten of je browsergeschiedenis openbaar hebben staan zodat iedereen het kan lezen? browsergeschiedenis openbaar hebben staan
ik heb niks te verbergen SSS:
WACHT NEE dan kunnen mensen op school vp zien laat maar ik kies het eerste
- Zou je liever de mogelijkheid hebben om onzichtbaar te worden of om andermans gedachtes te lezen? Gedachtes kunnen lezen, lijkt me echt vet cool maar ik zou het zelf wel vet irritant vinden als iemand dat bij mij kon
maar nee dan kan ik mensen confronteren met hun gedachtes omg
- Zou je liever iedere dag naar school gaan in je pyjama of slapen in je normale kleding? naar school gaan in mn pyjama #yolo en dan neem ik ook gelijk een deken mee
ik maak van mijn school gewoon mijn slaapkamer!!!

Kennistest.
- Wat voelen vlinders in hun buik als ze verliefd zijn?uhmmmmm
springende stenen
- Waarom worden er sigaretten verkocht in benzinestations terwijl het daar verboden is te roken? o is dat echt zo?? wist ik niet oeps
- Waarom zijn eenhoorns populairder dan pegasussen? nou kijk het zit zo
eenhoorns hebben hun eigen lied
het heet "pink fluffy unicorns dancing on rainbows" ik heb er zelf ook ooit een parody opgemaakt vraag halima maar!!!!
- Wat was er eerder: de kip of het ei? ik heb daar echt al vijf jaar een discussie over met mijn moeder en het is het ei doei
- Wie plaatst de bordjes "verboden op het gras te lopen" in het gras? diegene die voor de keuze ´´10 km vliegen´´ heeft gekozen duuuh
misschien ben ik het wel en heb ik gelogen over het rennen?!?!?!?
- Hoe heet het geluid dat je hoort als je in een appel bijt? Het ikbencoolenikbijtineenappelsplesh geluid
- Waarom geeft een antwoordapparaat nooit antwoord als je iets vraagt? omdat antwoordapparaten stom zijn
ze laten je denken dat ze aardig zijn
stiekem zijn het duivels
- Hoe blij zou jouw teddybeer zijn als ie gevoel had? Teddyberen zijn eng
Ik heb altijd liever een knuffelpaard gehad
ik heb ook een knuffelpaard trouwens
zijn naam is Horse
hij is groot
als je op zijn hand drukt maakt hij een paardengeluid
het is mijn beste vriend
ik denk dat als horse gevoel had dat hij nonstop paardengeluiden zou maken
Vandaag gaan we Rochel en Joline interviewen. Het bestaat uit drie onderdelen, eerst leren we ze beter kennen, dan moeten ze enorme keuzeproblemen oplossen en vervolgens een kennistest. Veel leesplezier!



Reactie plaatsen

Reageer op het artikel Let's introduce... de kneuzen!.
Bericht plaatsen
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 02-07 23:39:
Sas schreef:
Hahaha oh goshhhh
Melden | Citeer | X
Kenzo schreef op 02-07 23:39:
Kenzo schreef:
(l) Throwback
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-09 15:22:
Fuenta schreef:
Rochel schreef:
Anke schreef:
Beste artikel ooit.

hehe :3

Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 21-09 15:16:
Anke schreef:
Beste artikel ooit.
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 22:45:
Fuenta schreef:
Tessahorst schreef:
Joline schreef:
ik voel me wel echt famous

Ben je toch ook? <img src='/layout/nl/images/smileys/lol.png' alt=':d'>

sws
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 22:43:
Tessahorst schreef:
Joline schreef:
ik voel me wel echt famous

Ben je toch ook? :d
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 22:42:
Fuenta schreef:
ik voel me wel echt famous
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 17:24:
Fuenta schreef:
Compulsion schreef:
HAHAHHHAHAA sorry jol maar ik wil je niet kussen xD

Nu moet ik huilen hoor
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 17:23:
Fuenta schreef:
Pharetare schreef:
 - Wat was er eerder: de kip of het ei? Het ei, dinosaurussen legden ook eieren. 


Smart

Ja ik ben slim
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 16:03:
Saturn schreef:
zo lang

te lang
Melden | Citeer | X
Compulsion schreef op 17-09 15:57:
Compulsion schreef:
HAHAHHHAHAA sorry jol maar ik wil je niet kussen xD
Melden | Citeer | X
Cinta schreef op 17-09 14:35:
Cinta schreef:
Sas je vragen zijn echt geweldig en die antwoorden hahahaha roch jol pls
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 08:41:
Roseberry schreef:
HAHAHAHAHAHA geweldig
Melden | Citeer | X
SoldToADemon schreef op 17-09 08:18:
SoldToADemon schreef:
Hahah awesome
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 17-09 07:58:
Shots schreef:
Marin schreef:
Nymphadora schreef:
Marin schreef:
jullie zijn echt kneus!!

erger nog dan mij 


..maar dat is super moeilijk???

ja omg ik weet het maar tis zo

omg
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 17-09 07:50:
Shots schreef:
Marin schreef:
jullie zijn echt kneus!!

erger nog dan mij 


..maar dat is super moeilijk???
Melden | Citeer | X
Shots schreef op 17-09 07:29:
Shots schreef:
waarom wist ik niet dat het de foute week was???

nee awesome
Melden | Citeer | X
Anoniem schreef op 17-09 00:25:
Sas schreef:
U r awesome <3



Nieuwsarchief
Amanda Tenfjord27-07-2022 00:00
Spy x Family25-07-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 24 juli 24-07-2022 00:00
Tinder18-07-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 17-07-202217-07-2022 11:59
Duurzaam reizen | Zomeractie week 216-07-2022 08:53
Files: Tyler Hoechlin11-07-2022 00:00
Serie: Pálpito08-07-2022 00:00
Mont Saint-Michel06-07-2022 06:06
Moonshot04-07-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 3 juli 202203-07-2022 00:00
Stadsparken || Zomeractie week 102-07-2022 00:31
Juli29-06-2022 00:00
The Princess Bride27-06-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 26-06-2226-06-2022 00:00
The STEMinist Novellas25-06-2022 00:00
Onbekende dieren #822-06-2022 00:00
FILES || Mila Kunis20-06-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 19 juni 202219-06-2022 00:00
Zomerse feitjes18-06-2022 00:00
Series ~ Tokyo Ghoul17-06-2022 00:00
Freddi Fish15-06-2022 00:00
De jongen die van de klif sprong en zacht terechtkwam13-06-2022 00:00
Nieuwsoverzicht 12-06-202212-06-2022 00:00
Moulin Rouge!11-06-2022 00:00
Vorige | Pagina: | Volgende