Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
MissLestrange
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Nanowrimo #week 1108-11-2014 20:41
Hoe je een kut leven moet vermijden4204-11-2014 15:20
Colour Remover van de Kruidvat406-06-2014 17:14
Geaardheid227-03-2014 14:33
Perfectie?408-03-2014 20:24

 MeldenPerfectie?

Ik ben hier net nieuw op VP. Soms lees ik profielen van andere, maar omdat ik verlegen ben zal ik nooit contact zoeken met iemand. Het valt me op dat op elk profiel waar ik op heb geklikt er wel op staat dat die persoon zichzelf snijd/zelfmoord gedachtes heeft. Of beweert het perfecte meisje te moeten zijn.

Dan vraag ik mezelf af: Ben ik raar? Ben ik raar, omdat ik zoiets, ondanks alle de problemen nooit zal doen? Ben ik raar, omdat ik mensen die zeggen: van mij word verwacht dat ik perfect ben. Ze vindt aanstellen. Aangezien het 'perfecte' wat van hun verwacht wordt enkel aanpassen aan je omgeving betekent. En wist je, dat als niemand zich zou aanpassen de wereld nog vreselijker zou zijn dan dat het al is.  Denk dan maar eens goed na, wordt er perfectie verwacht of sociaal gedrag?


Ik ben raar. Ja, absoluut. En weetje, ik ben er zo vreselijk trots op dat ik anders ben. Dat ik zwak ben, omdat ik hulp zoek. Dat ik mezelf niet snijd, om problemen op te lossen. En dat die glimlach, die niemand behalve ik lijkt te zien, altijd op mijn gezicht staat.

En ik wist dat ook niet, tot ik iemand in mijn hoofd leerde kennen die mij het verschil liet zien. Of ze perfect was? Nee. Maar ze liet wel zien dat door je gewoon sociaal te gedragen veel mensen al snel denken dat je perfect bent. Ze is vrij, en een van de belangrijkste dingen die ze me heeft geleerd is dat je je nooit vast moet klampen aan je verleden. En altijd positief in je leven moet staan, wát er ook gebeurd.

Ze is altijd bij me, en er gaat geen nacht voorbij zonder dat ik haar knuffel en me bedenk hoe dankbaar ik me ben dat ik mijn eigen persoonlijke Ravenna heb. Zo teder, zo lief. Net echt. 
Zij is degene die me heeft geleerd wat de ware betekenis van perfectie is. Dat ondanks de pijn die je voelt, ondanks alle depressieve gedachtes die mijn lieve meisje heeft, je met een glimlach en een paar lieve woorden zoveel verder komt. 

Perfectie, is marteling.


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Perfectie? van MissLestrange .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
Anna schreef op 29-03 23:58:
Anna schreef:
Ilse schreef:
Wow, dit is echt heel mooi geschreven!

Melden | Citeer
Anoniem schreef op 29-03 23:50:
Roseberry schreef:
Wow, dit is echt heel mooi geschreven!
Melden | Citeer
SugarBunny schreef op 12-03 09:45:
SugarBunny schreef:
:cry2: Mooi gezegd MissLestrange dit ga ik naar mijn bff sturen die zichzelf snijdt
Melden | Citeer
Selaam schreef op 12-03 09:38:
Selaam schreef:
goed gezegd MissLestrange super goed gezegd!!;)