Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Happy Birthday to Itsmeblub & Myonlywish!
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
13 van de 24 sterren behaald
Profiel
MissLestrange
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Nanowrimo #week 1108-11-2014 20:41
Hoe je een kut leven moet vermijden4204-11-2014 15:20
Colour Remover van de Kruidvat406-06-2014 17:14
Geaardheid227-03-2014 14:33
Perfectie?408-03-2014 20:24

 MeldenHoe je een kut leven moet vermijden
O, zo vaak lees ik de meest dramatische verhalen, over mensen die zo'n kut leven hebben dat ik ze vrijwillig van een flatgebouw wil gooien. Van bedreigd worden met messen, extreme liefdes verdriet, trauma's, drugs/alcohol gebruikt tot in brand gestoken worden, snijden en zelfmoord. Ja, als ik het zo lees zou ik ook denken "goh, wat voor een verhalen leest dat kind". 

Natuurlijk, zo barmhartig als ik ben zal ik jullie mijn beste tips geven om zo'n kut leven te vermijden:

1. Begin nooit, maar dan ook nooit (oké, behalve als je het echt super super super zeker weet), aan een vriendje of vriendinnetje dat veel ouder dan jou is. Zeker niet als hij al veel verder is qua dingen uitproberen en denk manier. (Even ter verduidelijking, ik heb het hier over meiden van een jaar of twaalf, die er heilig van overtuigd zijn dat die man van 24 hun levenspartner wordt terwijl die vent alleen maar aan z'n lul denkt).

2. Seriously, mensen, we krijgen wekelijks een preek op school of thuis dat we niet aan de drugs moeten gaan. EN TOCH DOEN SOMMIGE HET?! Blijkbaar is het toch nog nodig om het voor jullie uit te stippelen. Niet aan beginnen. Tenzij je een ninja turtle bent en je een ongelooflijke zelf beheersing hebt.

3. Ga niet met vrienden om die aan de drugs zijn, of al op jonge leeftijd véél alcohol drinken. Zo had ik eens een vriendin die op haar dertiende al regelmatig flessen Bacardi achterover sloeg. Allemaal leuk en aardig, tot ze een keer stom dronken aan kwam zetten. Doe het gewoon niet.

4. Zoek een hobby. Omg ja, wat zeg ik nou? Ja, een hobby, en nee dan bedoel ik niet een sport, maar gewoon iets wat je leuk vindt om te doen zodat je je energie even kwijt kunt. Ik schrijf graag, en dat houd me van de straat. 

5. Hoe vaak ik het hoor: 'ik wil niet zwak zijn'. Fuck dat zwak zijn. Zwak zijn is dingen achter houden, liegen, slecht van vertrouwen zijn. Dus als jij zo 'sterk' denkt te zijn omdat je niet aan je ouders verteld dat je al voor de achtste keer deze maand in elkaar geslagen bent door de pestkoppen op school, denk na. Dat is niet sterk zijn, sterk zijn is je zwaktes durven tonen.

6. Ik houd van m'n moeder. En weet je hoeveel problemen dat scheelt? Vroeger kreeg ik regelmatig klappen als ik niet luisterde (ik ben niet een heel brutaal kind hoor, maar hé, geslagen worden hoort bij de opvoeding. Get over it), maar sinds ik veel met mijn moeder praat en gewoon LUISTER als ze iets zegt, ben ik de engelachtige dochter die ik hoor te zijn. Dus luister naar je ouders, (behalve als je 100% zeker weet dat jij gelijk hebt) want misschien denk je nu dat je alles beter weet, maar ook ik geef met pijn in mijn hart toe, ouders weten het beter. Dit betekent natuurlijk niet dat je geen discussies met ze mag voeren als jij er heilig van overtuigd bent dat je dat extra stukje chocola wél nodig hebt.

7. Kijk nooit, nooit, nooit, nooit, maar dan ook echt NOOIT op pro-ana sites. Uit eigen ervaring: NIET DOEN!! Je werkt je zelf in een spiraal van diepe ongelukkigheid over jezelf. Zelfs al ben je er heilig van overtuigd dat je een goddelijk lekker ding bent, je zelfvertrouwen zal in de grond getrapt worden. Je zult huilend achter je pc-schermpje vandaan kruipen en je hele familie teleurstellen.

8. Raak niet bevriend met mensen die veel drama met zich mee brengen, en als je al bevriend bent met zo iemand, zorg dan dat je niet zoveel meegesleept wordt met de drama die dat persoon creëert. 

9. 'Niemand geeft om mij'. Oké. Weet je wel niet hoe vaak mijn enige ex-vriendin dat tegen me heeft gezegd. Weet je hoeveel dat steekt?! Mensen geven om je. Zie je dat joch dat je tijdens je eerste schooldag een gummetje naar je hoofd gooide? Waardoor jij drie dagen depressief in je nest lag te janken? Ja. Die. Geeft. Om. Je.
Hoe erg je het ook verziekt, mensen geven om je, en nee, het gaat niet helpen om het tegengestelde te denken.

10. Verdrietig worden om je raar zijn. Toen ik met mijn psycholoog had gezegd dat ik graag normaal wilde zijn vertelde ze me (ja, hier komen wijze woorden): 'Nikki, zonder mensen die net zo zijn als jou zouden we nu nog allemaal in ons houtje met een stokje zitten te draaien voor vuur. Mensen die raar zijn maken veranderingen in de wereld, jullie zijn heel belangrijk'. 
Embrace your weirdness. 

11. Aaaahh!! Je mag op je vijftiende niet tot vijf uur 's nachts buiten blijven, met vrienden die je ouders niet kent en een valse identiteit's kaart zodat je jezelf lam kan zuipen. Ach gossie...wat zielig toch. Ik zou direct de kindertelefoon bellen. Misschien klinkt het nu stom, maar je moet eens weten dat 80% van de tieners er een probleem van maken als ze niet tot na middernacht buiten mogen hangen. Ik ben dan waarschijnlijk een van de 20% die naar buiten geschopt moet worden omdat ze een hekel heeft aan buiten.

Oké, het spijt me voor mijn misplaatste sarcasme, maar ik lig nu al drie dagen in bed met een zware keelontsteking hoge koorts, een oorontsteking en om het allemaal nog erger te maken, ik ben ongesteld geworden :'). Dus sorry als het aanvallend overkomt, maar persoonlijk vind ik het geweldige tips.


Reactie plaatsen

Reageer op de blog Hoe je een kut leven moet vermijden van MissLestrange .
Bericht plaatsen
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 22-11 10:07:
MissLestrange schreef:
Riraito schreef:
Hoe je een kut leven moet vermijden: gewoon niet met jou omgaan aangezien jij tegen mensen zegt dat je het ze niet gunt om te leven. You're welcome ♥

Precies! Nog een tip die ik er vergeten was bij te zitten, als je niet met mij om gaat bespaar je al een hoop kuttigheid :')
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 21-11 18:35:
Riraito schreef:
Hoe je een kut leven moet vermijden: gewoon niet met jou omgaan aangezien jij tegen mensen zegt dat je het ze niet gunt om te leven. You're welcome ♥
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 05-11 19:57:
MissLestrange schreef:
LolitaX schreef:
haha "en om het allemaal nog erger te maken, ik ben ongesteld geworden." dat daar, dat is mijn leven. XD. Het zijn wel goede tips. x

Precies! Ongesteld zijn is ronduit vreselijk xD
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 05-11 19:44:
Sovereign schreef:
haha "en om het allemaal nog erger te maken, ik ben ongesteld geworden." dat daar, dat is mijn leven. XD. Het zijn wel goede tips. x
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 05-11 16:43:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
WEET JE ZE DOET ALSOF ZE AL 19 IS OF ZO

op haar girlscene staat dit 'Hallo <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'> Ik ben Nikki/Nikita en ik ben 14 jaar oud. Ik houd van schrijven, slapen, rs'en en lezen.' HAHAHAAHA

Ik doe niet alsof ik al negentien ben, ik ben er heel eerlijk in dat ik pas veertien ben. En van de foto's op mijn andere blog van mezelf is ook wel te zien dat ik pas veertien ben. Ook heb ik reacties gekregen via notes op GS, niet alleen op mijn blog ;)
Ik denk vind het niet echt nodig dat je dit soort onzin op mijn blog schrijft.
Melden | Citeer
Magenta schreef op 05-11 16:20:
Magenta schreef:
heb nie alles kunnen lezen:p:$
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 05-11 11:16:
Ryuzaki schreef:
Y'all be bitchin bout nothing. Geloof je in deze tips, houd je eraan. Zo niet, ga verder met je leven. Niemand dwingt je iets te doen.

problem.fucking.solved.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 05-11 08:37:
MissLestrange schreef:
Berghond schreef:
ik snap niet waarom iedereen aan die kutreacties begint;-; ik bedoel, het is best een goede en grappige blog. o en btw, ik leef met je mee en ik begrijp je want ik heb ook een verkeerde humor enzo haha xdlollol

Hahaha, dank je :'), dan ben ik dus niet de enige xD
Melden | Citeer
Berghond schreef op 05-11 08:32:
Berghond schreef:
ik snap niet waarom iedereen aan die kutreacties begint;-; ik bedoel, het is best een goede en grappige blog. o en btw, ik leef met je mee en ik begrijp je want ik heb ook een verkeerde humor enzo haha xdlollol
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 21:13:
MissLestrange schreef:
Naya schreef:
Idk of ik hier al op had gereageerd

maar wat een trieste bullshit is dit serieus of niet het is ten eerste niet grappig en als jij daar blijkbaar humor inziet en je familie ook dan maak je dit soort dingen maar voor je familie maar dit is het internet, 9/10 zijn unsocial en hebben dit soort problemen en als jij dan lollig probeert te zijn met je tips en je drijft in zelfmedeleiden want wat ben je een expert in 'kut levens' zeg echt wauw diep hoor
kan hier zoooo niet tegen echt doe gewoon normaal of doe het niet dit
is hopeloos en je kwetst hier mensen mee

Weet je wat pas echt heel grappig is? Ik heb precies ditzelfde blog gepost op een ander forum (girlscene.nl, een heel actief forum, echt heel leuk), en daar heb ik heel veel positieve reacties op dit blog gekregen en ook veel reacties die mijn blog grappig vonden. 
Het verbaasd me te zien dat één forum zoveel verschil kan maken. Het verbaasd me ook dat mensen zo weinig begrip voor andermans humor kan hebben. Bovendien ben ik geen expert in kut levens. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:45:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Ik snap dat je het zo op kan vatten, alleen ik heb zo'n verschrikkelijke humor - en mijn gehele familie overigens, het blijkt in de bloedlijn te zitten - dat ik grappig vind. En no offence, maar ik ben ondertussen al zo vaak weggedaan door mijn humor dat ik nu zoiets heb van: 'so what'. 

nouja opzich heb ik ook echt zon tijd gehad hoor dat mijn humor verkeerd werd opgevat maar ik ben gewoon heel erg droog en ja pff xxddd

ik snap t wel dat je daardoor anders gaat denken maar ik hoop dat je ook snapt hoe het voor sommige overkomt. het lijkt bijna alsof je het niet meer als tip brengt maar als order.

Dat snap ik, maar het is in ieder geval niet de bedoeling <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>

dan is het voor mij goed! :d
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:45:
Rosemary schreef:
Luxurious schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Ik denk eerlijk gezegd niet dat jij kan oordelen over hoe ik ben na het lezen van deze tips. Bovendien ken jij ook de geschiedenis van mij en die vriendin niet. Je oordeelt over mij en hebt in dit geval heb je geen gelijk.

Het zijn ook niet helemaal neppe tips, ik bedoel, het is een tip dat je niet op een pro-ana site moet gaan kijken, het is een tip dat je niet aan de drugs moet beginnen, het is een tip dat je niet als twaalf jarige met oude vieze mannetjes om moet gaan, het is een tip dat je je vrienden met zorg moet uitkiezen - althans, in de vorm van: wat kan ik aan jou vertellen en wat niet. Het is een tip dat je het je ouders niet al te moeilijk moet maken - wat tevens geld voor heel je familie, want aan je broertjes en zusjes kun je nog behoorlijk veel hebben later. Het is een tip dat veel mensen meer om je te lijken geven dan jij zelf denkt, het is een tip dat je jezelf moet leren accepteren.

Ga jij mij nu nog vertellen dat wat ik geef geen tips zijn? Nee. Want dat zijn het wel, alleen met mijn laag van sarcasme en spotting erover heen. 

En als jij mijn gedrag zo vreselijk vind, zie ik niet in waarom. Ik scheld je niet uit, ben niet om een random reden gemeen tegen je, ik verdedig mezelf gewoon omdat ik beledigd werd.

Het is gewoon de titel die het een verschrikkelijke kut blog (sorry voor mijn taalgebruik) maakt.

+ de manier waarop jij het uitlegt.

alsof als ik een vriendin heb die aan de drugs zit gelijk een kut leven heb en er ook aan ga zitten no

snap je

Jij oordeelt over vrijwel geheel Virtualpopstar, dus wat zeik je nu.

pls gtfo 

okeeeeeeeeeeeeeeeeee

daarvoor heb ik mijn welgemeende excuus aangeboden

en als jij deze niet opneemt

das dan kut voor jou

okeeeeeeeeeeeeee xx
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:45:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
Het is gewoon de titel die het een verschrikkelijke kut blog (sorry voor mijn taalgebruik) maakt.

+ de manier waarop jij het uitlegt.

alsof als ik een vriendin heb die aan de drugs zit gelijk een kut leven heb en er ook aan ga zitten no

snap je

Ik snap dat je het zo op kan vatten, alleen ik heb zo'n verschrikkelijke humor - en mijn gehele familie overigens, het blijkt in de bloedlijn te zitten - dat ik grappig vind. En no offence, maar ik ben ondertussen al zo vaak weggedaan door mijn humor dat ik nu zoiets heb van: 'so what'. 

nouja opzich heb ik ook echt zon tijd gehad hoor dat mijn humor verkeerd werd opgevat maar ik ben gewoon heel erg droog en ja pff xxddd

ik snap t wel dat je daardoor anders gaat denken maar ik hoop dat je ook snapt hoe het voor sommige overkomt. het lijkt bijna alsof je het niet meer als tip brengt maar als order.

Dat snap ik, maar het is in ieder geval niet de bedoeling :)
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:44:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Ik denk eerlijk gezegd niet dat jij kan oordelen over hoe ik ben na het lezen van deze tips. Bovendien ken jij ook de geschiedenis van mij en die vriendin niet. Je oordeelt over mij en hebt in dit geval heb je geen gelijk.

Het zijn ook niet helemaal neppe tips, ik bedoel, het is een tip dat je niet op een pro-ana site moet gaan kijken, het is een tip dat je niet aan de drugs moet beginnen, het is een tip dat je niet als twaalf jarige met oude vieze mannetjes om moet gaan, het is een tip dat je je vrienden met zorg moet uitkiezen - althans, in de vorm van: wat kan ik aan jou vertellen en wat niet. Het is een tip dat je het je ouders niet al te moeilijk moet maken - wat tevens geld voor heel je familie, want aan je broertjes en zusjes kun je nog behoorlijk veel hebben later. Het is een tip dat veel mensen meer om je te lijken geven dan jij zelf denkt, het is een tip dat je jezelf moet leren accepteren.

Ga jij mij nu nog vertellen dat wat ik geef geen tips zijn? Nee. Want dat zijn het wel, alleen met mijn laag van sarcasme en spotting erover heen. 

En als jij mijn gedrag zo vreselijk vind, zie ik niet in waarom. Ik scheld je niet uit, ben niet om een random reden gemeen tegen je, ik verdedig mezelf gewoon omdat ik beledigd werd.

Het is gewoon de titel die het een verschrikkelijke kut blog (sorry voor mijn taalgebruik) maakt.

+ de manier waarop jij het uitlegt.

alsof als ik een vriendin heb die aan de drugs zit gelijk een kut leven heb en er ook aan ga zitten no

snap je

Jij oordeelt over vrijwel geheel Virtualpopstar, dus wat zeik je nu.

pls gtfo 

okeeeeeeeeeeeeeeeeee

Als jij weg gaat van mijn blog, dan zal ik mezelf prima stilhouden. Zoals ik de afgelopen maanden heb gedaan hier. 
En ik oordeel over niemand. Dat is alleen hoe jij het blijkbaar schijnt op te vatten, en sinds ik daar niets aan kan veranderen, is het beter als deze discussie nu ophoud. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:44:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Ik denk eerlijk gezegd niet dat jij kan oordelen over hoe ik ben na het lezen van deze tips. Bovendien ken jij ook de geschiedenis van mij en die vriendin niet. Je oordeelt over mij en hebt in dit geval heb je geen gelijk.

Het zijn ook niet helemaal neppe tips, ik bedoel, het is een tip dat je niet op een pro-ana site moet gaan kijken, het is een tip dat je niet aan de drugs moet beginnen, het is een tip dat je niet als twaalf jarige met oude vieze mannetjes om moet gaan, het is een tip dat je je vrienden met zorg moet uitkiezen - althans, in de vorm van: wat kan ik aan jou vertellen en wat niet. Het is een tip dat je het je ouders niet al te moeilijk moet maken - wat tevens geld voor heel je familie, want aan je broertjes en zusjes kun je nog behoorlijk veel hebben later. Het is een tip dat veel mensen meer om je te lijken geven dan jij zelf denkt, het is een tip dat je jezelf moet leren accepteren.

Ga jij mij nu nog vertellen dat wat ik geef geen tips zijn? Nee. Want dat zijn het wel, alleen met mijn laag van sarcasme en spotting erover heen. 

En als jij mijn gedrag zo vreselijk vind, zie ik niet in waarom. Ik scheld je niet uit, ben niet om een random reden gemeen tegen je, ik verdedig mezelf gewoon omdat ik beledigd werd.

Het is gewoon de titel die het een verschrikkelijke kut blog (sorry voor mijn taalgebruik) maakt.

+ de manier waarop jij het uitlegt.

alsof als ik een vriendin heb die aan de drugs zit gelijk een kut leven heb en er ook aan ga zitten no

snap je

Ik snap dat je het zo op kan vatten, alleen ik heb zo'n verschrikkelijke humor - en mijn gehele familie overigens, het blijkt in de bloedlijn te zitten - dat ik grappig vind. En no offence, maar ik ben ondertussen al zo vaak weggedaan door mijn humor dat ik nu zoiets heb van: 'so what'. 

nouja opzich heb ik ook echt zon tijd gehad hoor dat mijn humor verkeerd werd opgevat maar ik ben gewoon heel erg droog en ja pff xxddd

ik snap t wel dat je daardoor anders gaat denken maar ik hoop dat je ook snapt hoe het voor sommige overkomt. het lijkt bijna alsof je het niet meer als tip brengt maar als order.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:41:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
Jij maakt je leven perfect, wist niet dat het beter kon ;'). Jij bent nog altijd diegene die zegt dat ze 'de engeldochter' is, of hoe je het ook noemen wilt. Je gedrag, het is VRESELIJK. Je denkt dat je heel wijs bent met deze blog, maar néé, je bent pas wijs en oud genoeg om hierover te oordelen op een dag voor je dood, dan weet je dat je dat je hebt geleerd van je leven. Nou, oké, dat van je vriendin wist ik dan niet, geen idee of ik dat moet geloven door deze discussie, maar het zal wel. Maar ik geef die vriendin eerlijk gezegd groot gelijk.

Wat hebben onserieuze tips nou voor een nut voor de medemens? Wie kan deze tips op zich nemen als ze niet serieus zijn geschreven en je er het ene moment niks van meent en het andere moment ben je aan het dollen, zie je wat ik schrijf, hoe raar dat klinkt in één zin? ;'). En já, ik zou vrienden met haar worden, ik zou haar helpen, ik zou alles doen om haar te helpen. Zo iemand dumpt je trouwens écht niet zo maar.

Jíj bent diegene die mensen valse hoop geeft door nep tips te verspreiden, ik hoor boos te zijn. Wait, dat was ik al! Wat toevallig! <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>'>'>! En ja, ik noem je zo. Ik baseer alles op wat ik lees. 'Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een eigen mening' <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/wink.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'>'>'>

Ik denk eerlijk gezegd niet dat jij kan oordelen over hoe ik ben na het lezen van deze tips. Bovendien ken jij ook de geschiedenis van mij en die vriendin niet. Je oordeelt over mij en hebt in dit geval heb je geen gelijk.

Het zijn ook niet helemaal neppe tips, ik bedoel, het is een tip dat je niet op een pro-ana site moet gaan kijken, het is een tip dat je niet aan de drugs moet beginnen, het is een tip dat je niet als twaalf jarige met oude vieze mannetjes om moet gaan, het is een tip dat je je vrienden met zorg moet uitkiezen - althans, in de vorm van: wat kan ik aan jou vertellen en wat niet. Het is een tip dat je het je ouders niet al te moeilijk moet maken - wat tevens geld voor heel je familie, want aan je broertjes en zusjes kun je nog behoorlijk veel hebben later. Het is een tip dat veel mensen meer om je te lijken geven dan jij zelf denkt, het is een tip dat je jezelf moet leren accepteren.

Ga jij mij nu nog vertellen dat wat ik geef geen tips zijn? Nee. Want dat zijn het wel, alleen met mijn laag van sarcasme en spotting erover heen. 

En als jij mijn gedrag zo vreselijk vind, zie ik niet in waarom. Ik scheld je niet uit, ben niet om een random reden gemeen tegen je, ik verdedig mezelf gewoon omdat ik beledigd werd.

Het is gewoon de titel die het een verschrikkelijke kut blog (sorry voor mijn taalgebruik) maakt.

+ de manier waarop jij het uitlegt.

alsof als ik een vriendin heb die aan de drugs zit gelijk een kut leven heb en er ook aan ga zitten no

snap je

Ik snap dat je het zo op kan vatten, alleen ik heb zo'n verschrikkelijke humor - en mijn gehele familie overigens, het blijkt in de bloedlijn te zitten - dat ik grappig vind. En no offence, maar ik ben ondertussen al zo vaak weggedaan door mijn humor dat ik nu zoiets heb van: 'so what'. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:38:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
MissLestrange schreef:
Holy fuck, wauw, jij maakt mijn leven ineens drie keer zo goed dan dat het daadwerkelijk is o.O. Guess what? Ik heb geen vrienden. En die vriendin dumpte mij nadat ze me niet meer nodig had, ik haar niet. 

En het zijn TIPS een blog geschreven, met 41 graden koorts, terwijl ik ziek ben en dus niet serieus!! En helemaal best dat jij vriendinnen wilt worden met dat meisje dat elke dag zichzelf lam zuipt, maar jíj neemt er een risico mee. 

Ik ben nog geen enkele keer boos geworden om een reactie, maar ik ben nu tegen het randje van geïrriteerd dat jij aanneemt dat ik eventuele vrienden die ik zou kunnen hebben, heb laten vallen en dat ik een racist ben. Dat zijn nogal zware beledigingen.

Jij maakt je leven perfect, wist niet dat het beter kon ;'). Jij bent nog altijd diegene die zegt dat ze 'de engeldochter' is, of hoe je het ook noemen wilt. Je gedrag, het is VRESELIJK. Je denkt dat je heel wijs bent met deze blog, maar néé, je bent pas wijs en oud genoeg om hierover te oordelen op een dag voor je dood, dan weet je dat je dat je hebt geleerd van je leven. Nou, oké, dat van je vriendin wist ik dan niet, geen idee of ik dat moet geloven door deze discussie, maar het zal wel. Maar ik geef die vriendin eerlijk gezegd groot gelijk.

Wat hebben onserieuze tips nou voor een nut voor de medemens? Wie kan deze tips op zich nemen als ze niet serieus zijn geschreven en je er het ene moment niks van meent en het andere moment ben je aan het dollen, zie je wat ik schrijf, hoe raar dat klinkt in één zin? ;'). En já, ik zou vrienden met haar worden, ik zou haar helpen, ik zou alles doen om haar te helpen. Zo iemand dumpt je trouwens écht niet zo maar.

Jíj bent diegene die mensen valse hoop geeft door nep tips te verspreiden, ik hoor boos te zijn. Wait, dat was ik al! Wat toevallig! <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>'>! En ja, ik noem je zo. Ik baseer alles op wat ik lees. 'Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een eigen mening' <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.gif' alt='<img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'>'>

Ik denk eerlijk gezegd niet dat jij kan oordelen over hoe ik ben na het lezen van deze tips. Bovendien ken jij ook de geschiedenis van mij en die vriendin niet. Je oordeelt over mij en hebt in dit geval heb je geen gelijk.

Het zijn ook niet helemaal neppe tips, ik bedoel, het is een tip dat je niet op een pro-ana site moet gaan kijken, het is een tip dat je niet aan de drugs moet beginnen, het is een tip dat je niet als twaalf jarige met oude vieze mannetjes om moet gaan, het is een tip dat je je vrienden met zorg moet uitkiezen - althans, in de vorm van: wat kan ik aan jou vertellen en wat niet. Het is een tip dat je het je ouders niet al te moeilijk moet maken - wat tevens geld voor heel je familie, want aan je broertjes en zusjes kun je nog behoorlijk veel hebben later. Het is een tip dat veel mensen meer om je te lijken geven dan jij zelf denkt, het is een tip dat je jezelf moet leren accepteren.

Ga jij mij nu nog vertellen dat wat ik geef geen tips zijn? Nee. Want dat zijn het wel, alleen met mijn laag van sarcasme en spotting erover heen. 

En als jij mijn gedrag zo vreselijk vind, zie ik niet in waarom. Ik scheld je niet uit, ben niet om een random reden gemeen tegen je, ik verdedig mezelf gewoon omdat ik beledigd werd.

Het is gewoon de titel die het een verschrikkelijke kut blog (sorry voor mijn taalgebruik) maakt.

+ de manier waarop jij het uitlegt.

alsof als ik een vriendin heb die aan de drugs zit gelijk een kut leven heb en er ook aan ga zitten no

snap je
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:34:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
Oké, zal ik het uitleggen? Je legt dingen uit uit jouw eigen ervaringen right, je verteld in de reacties dat ieder mens uniek is, iedereen heeft een andere mening: zo ook zijn eigen levenswijze. Toch probeer je iemand te veranderen, even een kleine tip, doe dat alsjeblieft niet.

Je zit je vriendinnen te blamen om de dingen die ze doen, hoe ze zich gedragen, misschien zitten er wel redenen achter hun gedrag, kan jij dat ruiken? Nee, wie ben jij dan om hen dan alcoholisten of iets dergelijks te noemen en hen dan te dumpen. Ze hebben hulp nodig, niet iemand die ze nog even dieper in de grond trapt. Iemand is je vriendin om hun karakter, niet om wat ze doen. Dit is echt pure racisme, je kunt het vergelijken met 'ik ga niet met je om want je bent een turk, dadelijk jat je mijn telefoon', PLEASE gtfo.

Holy fuck, wauw, jij maakt mijn leven ineens drie keer zo goed dan dat het daadwerkelijk is o.O. Guess what? Ik heb geen vrienden. En die vriendin dumpte mij nadat ze me niet meer nodig had, ik haar niet. 

En het zijn TIPS een blog geschreven, met 41 graden koorts, terwijl ik ziek ben en dus niet serieus!! En helemaal best dat jij vriendinnen wilt worden met dat meisje dat elke dag zichzelf lam zuipt, maar jíj neemt er een risico mee. 

Ik ben nog geen enkele keer boos geworden om een reactie, maar ik ben nu tegen het randje van geïrriteerd dat jij aanneemt dat ik eventuele vrienden die ik zou kunnen hebben, heb laten vallen en dat ik een racist ben. Dat zijn nogal zware beledigingen.

Jij maakt je leven perfect, wist niet dat het beter kon ;'). Jij bent nog altijd diegene die zegt dat ze 'de engeldochter' is, of hoe je het ook noemen wilt. Je gedrag, het is VRESELIJK. Je denkt dat je heel wijs bent met deze blog, maar néé, je bent pas wijs en oud genoeg om hierover te oordelen op een dag voor je dood, dan weet je dat je dat je hebt geleerd van je leven. Nou, oké, dat van je vriendin wist ik dan niet, geen idee of ik dat moet geloven door deze discussie, maar het zal wel. Maar ik geef die vriendin eerlijk gezegd groot gelijk.

Wat hebben onserieuze tips nou voor een nut voor de medemens? Wie kan deze tips op zich nemen als ze niet serieus zijn geschreven en je er het ene moment niks van meent en het andere moment ben je aan het dollen, zie je wat ik schrijf, hoe raar dat klinkt in één zin? ;'). En já, ik zou vrienden met haar worden, ik zou haar helpen, ik zou alles doen om haar te helpen. Zo iemand dumpt je trouwens écht niet zo maar.

Jíj bent diegene die mensen valse hoop geeft door nep tips te verspreiden, ik hoor boos te zijn. Wait, dat was ik al! Wat toevallig! <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>! En ja, ik noem je zo. Ik baseer alles op wat ik lees. 'Ieder mens is uniek, ieder mens heeft een eigen mening' <img src='/layout/nl/images/smileys/wink.png' alt=';)'>

Ik denk eerlijk gezegd niet dat jij kan oordelen over hoe ik ben na het lezen van deze tips. Bovendien ken jij ook de geschiedenis van mij en die vriendin niet. Je oordeelt over mij en hebt in dit geval heb je geen gelijk.

Het zijn ook niet helemaal neppe tips, ik bedoel, het is een tip dat je niet op een pro-ana site moet gaan kijken, het is een tip dat je niet aan de drugs moet beginnen, het is een tip dat je niet als twaalf jarige met oude vieze mannetjes om moet gaan, het is een tip dat je je vrienden met zorg moet uitkiezen - althans, in de vorm van: wat kan ik aan jou vertellen en wat niet. Het is een tip dat je het je ouders niet al te moeilijk moet maken - wat tevens geld voor heel je familie, want aan je broertjes en zusjes kun je nog behoorlijk veel hebben later. Het is een tip dat veel mensen meer om je te lijken geven dan jij zelf denkt, het is een tip dat je jezelf moet leren accepteren.

Ga jij mij nu nog vertellen dat wat ik geef geen tips zijn? Nee. Want dat zijn het wel, alleen met mijn laag van sarcasme en spotting erover heen. 

En als jij mijn gedrag zo vreselijk vind, zie ik niet in waarom. Ik scheld je niet uit, ben niet om een random reden gemeen tegen je, ik verdedig mezelf gewoon omdat ik beledigd werd.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:16:
MissLestrange schreef:
Rafke schreef:
MissLestrange schreef:
Rafke schreef:
Dit zijn hoogstwaarschijnlijk je eigen ervaringen, het hoeft niet zo te zijn dat dit bij iedereen is. Je mag zelf weten wie je vrienden zijn, en wat ze doen, bijvoorbeeld.

*Zucht*, je snapt toch hopelijk wel dat dit een tekst is die ik niet-serieus heb geschreven? Natuurlijk mag je zelf weten wie je vrienden zijn. 

"maar persoonlijk vind ik het geweldige tips."
U sure? 
Just saying hè, just saying.

Oké. Hoe zal ik dit zo duidelijk mogelijk uitleggen: Dat is mijn humor. Ik was sarcastisch aan het zijn.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:15:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
je praat echt bullshit SORRY xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Wauw...dit was echt een hele onderbouwde reactie...

Oké, zal ik het uitleggen? Je legt dingen uit uit jouw eigen ervaringen right, je verteld in de reacties dat ieder mens uniek is, iedereen heeft een andere mening: zo ook zijn eigen levenswijze. Toch probeer je iemand te veranderen, even een kleine tip, doe dat alsjeblieft niet.

Je zit je vriendinnen te blamen om de dingen die ze doen, hoe ze zich gedragen, misschien zitten er wel redenen achter hun gedrag, kan jij dat ruiken? Nee, wie ben jij dan om hen dan alcoholisten of iets dergelijks te noemen en hen dan te dumpen. Ze hebben hulp nodig, niet iemand die ze nog even dieper in de grond trapt. Iemand is je vriendin om hun karakter, niet om wat ze doen. Dit is echt pure racisme, je kunt het vergelijken met 'ik ga niet met je om want je bent een turk, dadelijk jat je mijn telefoon', PLEASE gtfo.

Holy fuck, wauw, jij maakt mijn leven ineens drie keer zo goed dan dat het daadwerkelijk is o.O. Guess what? Ik heb geen vrienden. En die vriendin dumpte mij nadat ze me niet meer nodig had, ik haar niet. 

En het zijn TIPS een blog geschreven, met 41 graden koorts, terwijl ik ziek ben en dus niet serieus!! En helemaal best dat jij vriendinnen wilt worden met dat meisje dat elke dag zichzelf lam zuipt, maar jíj neemt er een risico mee. 

Ik ben nog geen enkele keer boos geworden om een reactie, maar ik ben nu tegen het randje van geïrriteerd dat jij aanneemt dat ik eventuele vrienden die ik zou kunnen hebben, heb laten vallen en dat ik een racist ben. Dat zijn nogal zware beledigingen.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:13:
Girafke schreef:
MissLestrange schreef:
Rafke schreef:
Dit zijn hoogstwaarschijnlijk je eigen ervaringen, het hoeft niet zo te zijn dat dit bij iedereen is. Je mag zelf weten wie je vrienden zijn, en wat ze doen, bijvoorbeeld.

*Zucht*, je snapt toch hopelijk wel dat dit een tekst is die ik niet-serieus heb geschreven? Natuurlijk mag je zelf weten wie je vrienden zijn. 

"maar persoonlijk vind ik het geweldige tips."
U sure? 
Just saying hè, just saying.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:10:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
Ik val niet op mijn kinderachtige soort, dus nee.

Je bent vijftien/zestien, als jij met een jongen van rond de twintig zou gaan, is dat toch helemaal niet raar. (Ik heb het in mijn tekst over meiden van 12 die met volwassenen een relatie willen).

Misschien belangrijk om dat erbij te vermelden want ik voelde me wel aangesproken en was het er dus TOTAAAL mee oneens. <img src='/layout/nl/images/smileys/smile.png' alt=':)'>

O, hahaha, dat snap ik wel, ik zal het wijzigen :)
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:09:
MissLestrange schreef:
Rafke schreef:
Dit zijn hoogstwaarschijnlijk je eigen ervaringen, het hoeft niet zo te zijn dat dit bij iedereen is. Je mag zelf weten wie je vrienden zijn, en wat ze doen, bijvoorbeeld.

*Zucht*, je snapt toch hopelijk wel dat dit een tekst is die ik niet-serieus heb geschreven? Natuurlijk mag je zelf weten wie je vrienden zijn. 
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:09:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Uhm...er zijn geloof ik genoeg jongens van rond de leeftijd waar jij zit o.O. Bovendien, er zijn - hopelijk - meer dingen in je leven dan jongens.

Ik val niet op mijn kinderachtige soort, dus nee.

Je bent vijftien/zestien, als jij met een jongen van rond de twintig zou gaan, is dat toch helemaal niet raar. (Ik heb het in mijn tekst over meiden van 12 die met volwassenen een relatie willen).

Misschien belangrijk om dat erbij te vermelden want ik voelde me wel aangesproken en was het er dus TOTAAAL mee oneens. :)
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:08:
Girafke schreef:
Dit zijn hoogstwaarschijnlijk je eigen ervaringen, het hoeft niet zo te zijn dat dit bij iedereen is. Je mag zelf weten wie je vrienden zijn, en wat ze doen, bijvoorbeeld.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:08:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
Gemakkelijk mogelijk door je af te sluiten voor guys?

Lijkt me eerder dat je geisoleerd raakt dan..

Uhm...er zijn geloof ik genoeg jongens van rond de leeftijd waar jij zit o.O. Bovendien, er zijn - hopelijk - meer dingen in je leven dan jongens.

Ik val niet op mijn kinderachtige soort, dus nee.

Je bent vijftien/zestien, als jij met een jongen van rond de twintig zou gaan, is dat toch helemaal niet raar. (Ik heb het in mijn tekst over meiden van 12 die met volwassenen een relatie willen).
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 20:07:
MissLestrange schreef:
Luxurious schreef:
je praat echt bullshit SORRY xxxxxxxxxxxxxxxxxx

Wauw...dit was echt een hele onderbouwde reactie...
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 20:01:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Héy! Ik zeg niet dat dat de enige reden is! Het ligt ook zeker niet altijd je eigen schuld dat je een kut leven hebt, maar je kunt het wel zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Bovendien, ik ben gay. Er zijn geen jongens in het spel hier. En ik zeg al helemaal geen ja amen tegen mijn moeder. Ik zorg er alleen voor dat we geen ruzie maken (de wereld is niet zwart en wit, grijs zit er ook tussen. En ik zit op grijs).

Gemakkelijk mogelijk door je af te sluiten voor guys?

Lijkt me eerder dat je geisoleerd raakt dan..

Uhm...er zijn geloof ik genoeg jongens van rond de leeftijd waar jij zit o.O. Bovendien, er zijn - hopelijk - meer dingen in je leven dan jongens.

Ik val niet op mijn kinderachtige soort, dus nee.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 19:48:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
Omdat jou leven misschien door jongens verpest is, of omdat jij altijd ja en amen tegen je ouders zegt, wil dat niet zeggen dat het voor iedereen geld en dat het standaard een KUT leven is.

Je moet niet anderen proberen te overhalen om iets niet te gaan doen. Het is altijd hun eigen keus.

Héy! Ik zeg niet dat dat de enige reden is! Het ligt ook zeker niet altijd je eigen schuld dat je een kut leven hebt, maar je kunt het wel zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Bovendien, ik ben gay. Er zijn geen jongens in het spel hier. En ik zeg al helemaal geen ja amen tegen mijn moeder. Ik zorg er alleen voor dat we geen ruzie maken (de wereld is niet zwart en wit, grijs zit er ook tussen. En ik zit op grijs).

Gemakkelijk mogelijk door je af te sluiten voor guys?

Lijkt me eerder dat je geisoleerd raakt dan..

Uhm...er zijn geloof ik genoeg jongens van rond de leeftijd waar jij zit o.O. Bovendien, er zijn - hopelijk - meer dingen in je leven dan jongens.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 19:42:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
*Zucht, kreunt, slaat zich voor haar hoofd omdat haar pijnstillers uitgewerkt zijn*, natuurlijk slaat het nergens op dat je niet op pro-ana sites moet gaan kijken (moet je vooral doen hoor, binnen vijf minuten aanbid je ana!). Het slaat absoluut nérgéns op dat je niet aan drugs moet gaan beginnen. (Hier, herione, wil je?). Fuck je ouders. (Die hebben immers toch altijd ongelijk). Raar zijn is belachelijk! (Wie wil er nou 'anders' zijn? Mensen die raar zijn moeten uitgeroeid worden, vindt je niet?)

Wow....ik begin echt te ijlen.

Omdat jou leven misschien door jongens verpest is, of omdat jij altijd ja en amen tegen je ouders zegt, wil dat niet zeggen dat het voor iedereen geld en dat het standaard een KUT leven is.

Je moet niet anderen proberen te overhalen om iets niet te gaan doen. Het is altijd hun eigen keus.

Héy! Ik zeg niet dat dat de enige reden is! Het ligt ook zeker niet altijd je eigen schuld dat je een kut leven hebt, maar je kunt het wel zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Bovendien, ik ben gay. Er zijn geen jongens in het spel hier. En ik zeg al helemaal geen ja amen tegen mijn moeder. Ik zorg er alleen voor dat we geen ruzie maken (de wereld is niet zwart en wit, grijs zit er ook tussen. En ik zit op grijs).

Gemakkelijk mogelijk door je af te sluiten voor guys?

Lijkt me eerder dat je geisoleerd raakt dan..
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 19:33:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
dit slaat nergens op.

*Zucht, kreunt, slaat zich voor haar hoofd omdat haar pijnstillers uitgewerkt zijn*, natuurlijk slaat het nergens op dat je niet op pro-ana sites moet gaan kijken (moet je vooral doen hoor, binnen vijf minuten aanbid je ana!). Het slaat absoluut nérgéns op dat je niet aan drugs moet gaan beginnen. (Hier, herione, wil je?). Fuck je ouders. (Die hebben immers toch altijd ongelijk). Raar zijn is belachelijk! (Wie wil er nou 'anders' zijn? Mensen die raar zijn moeten uitgeroeid worden, vindt je niet?)

Wow....ik begin echt te ijlen.

Omdat jou leven misschien door jongens verpest is, of omdat jij altijd ja en amen tegen je ouders zegt, wil dat niet zeggen dat het voor iedereen geld en dat het standaard een KUT leven is.

Je moet niet anderen proberen te overhalen om iets niet te gaan doen. Het is altijd hun eigen keus.

Héy! Ik zeg niet dat dat de enige reden is! Het ligt ook zeker niet altijd je eigen schuld dat je een kut leven hebt, maar je kunt het wel zo gemakkelijk mogelijk maken. 

Bovendien, ik ben gay. Er zijn geen jongens in het spel hier. En ik zeg al helemaal geen ja amen tegen mijn moeder. Ik zorg er alleen voor dat we geen ruzie maken (de wereld is niet zwart en wit, grijs zit er ook tussen. En ik zit op grijs).
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 19:29:
Rosemary schreef:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
dit slaat nergens op.

*Zucht, kreunt, slaat zich voor haar hoofd omdat haar pijnstillers uitgewerkt zijn*, natuurlijk slaat het nergens op dat je niet op pro-ana sites moet gaan kijken (moet je vooral doen hoor, binnen vijf minuten aanbid je ana!). Het slaat absoluut nérgéns op dat je niet aan drugs moet gaan beginnen. (Hier, herione, wil je?). Fuck je ouders. (Die hebben immers toch altijd ongelijk). Raar zijn is belachelijk! (Wie wil er nou 'anders' zijn? Mensen die raar zijn moeten uitgeroeid worden, vindt je niet?)

Wow....ik begin echt te ijlen.

Omdat jou leven misschien door jongens verpest is, of omdat jij altijd ja en amen tegen je ouders zegt, wil dat niet zeggen dat het voor iedereen geld en dat het standaard een KUT leven is.

Je moet niet anderen proberen te overhalen om iets niet te gaan doen. Het is altijd hun eigen keus.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 18:38:
MissLestrange schreef:
Fame schreef:
Begin niet aan een ouder vriendje? Daar ben ik het totaal mee on eens. 

Dat hangt ervan af, ben jij 19 en krijg jij een vriend van 28, dan is het niet zo'n probleem. Maar ik lees zóóó vaak dat meisjes van 12 een relatie nemen met iemand van twintig of ouder. En dan denk ik bij mezelf: Wat wil die vent van je, hij is volwassen en jij bent nog een kind. Dat bedoelde ik met een ouder vriendje ;)
Melden | Citeer
Fame schreef op 04-11 18:37:
Fame schreef:
Begin niet aan een ouder vriendje? Daar ben ik het totaal mee on eens. 
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 18:32:
MissLestrange schreef:
Loise schreef:
dit slaat nergens op.

*Zucht, kreunt, slaat zich voor haar hoofd omdat haar pijnstillers uitgewerkt zijn*, natuurlijk slaat het nergens op dat je niet op pro-ana sites moet gaan kijken (moet je vooral doen hoor, binnen vijf minuten aanbid je ana!). Het slaat absoluut nérgéns op dat je niet aan drugs moet gaan beginnen. (Hier, herione, wil je?). Fuck je ouders. (Die hebben immers toch altijd ongelijk). Raar zijn is belachelijk! (Wie wil er nou 'anders' zijn? Mensen die raar zijn moeten uitgeroeid worden, vindt je niet?)

Wow....ik begin echt te ijlen.
Melden | Citeer
Anoniem schreef op 04-11 18:27:
Rosemary schreef:
dit slaat nergens op.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 17:46:
MissLestrange schreef:
Sempiternal schreef:
ik vind een paar dingen echt nergens op slaan maar goed ieder zijn mening

Dat mag, goh wat zou de wereld stom zijn als iedereen dezelfde mening had :'). De meeste dingen zijn echter eigen ervaring ^^. En nu ik al die dingen toe gepast heb (op één ding na dan), heb ik een heel goed leven.
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 17:04:
MissLestrange schreef:
Naya schreef:
Ben het met de helft niet eens en vind je 'humor' tevens ook erg spottend.

Dat mag je ook vinden :), vandaar dat ik ook daaronder had gezet waarom dat zo was. Ieder heeft z'n humor, en dit is de mijne :')
Melden | Citeer
Fem schreef op 04-11 16:57:
Fem schreef:
Een tip van mij is een layout, als je dat (nog) niet kan, wil ik wel wat voor je maken, of je les geven (:
Melden | Citeer
Fem schreef op 04-11 16:55:
Fem schreef:
 Je hebt jezelf succesvol op de blog van MissLestrange   geabonneerd. Je ontvangt vanzelf een bericht zodra deze speler nieuwe blog berichten plaatst.



Klik hier om terug te keren.
 
Melden | Citeer
MissLestrange schreef op 04-11 16:47:
MissLestrange schreef:
Dank je, hahaha, ik zal zeker meer blogs maken :)
Melden | Citeer
BeOriginal schreef op 04-11 16:34:
BeOriginal schreef:
*WOW* Echt een goed blog!! 
Ik ken wel mensen die het goed zal doen om dit te lezen. :p
Maak alsjeblieft nog meer blog's, want je bent echt een goede schrijvende blogster. xx