Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Om mee te kunnen praten op het forum dien je ingelogd te zijn.Nog geen account? Klik hier om een gratis account aan te maken.

> Sluiten
Helper
17 van de 24 sterren behaald

Forum

ORPG, gedichten en schrijvers < Virtual Popstar Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste
O) Dead wish, dead kiss.
Loui
YouTube-ster



Ayden staarde de verouderde man voor hem aan, zijn uiterlijk zag er vermoeid al dan niet plezierig uit. Zijn evaluatie kom hij slechts kort voorzetten, totdat de man het had verbroken door hem te verwelkomen in het motel. De chagrijnige toon maakte zijn humeur er niet beter op. Voor even had hij naar voren gebogen, zijn handen geleund tegen de eikenhouten toonbank, waarna hij oogcontact had gemaakt. “Geef me een beschikbare kamer, de betaling is al doorgekomen. Vraag niks, en bemoei je niet met de situatie.” Beval hij met een ijzige toon.
Het vampier zijn had zogenoemd zijn voordelen, mensen waren nooit gecompliceerd voor Ayden, enkel pionnen om te manipuleren in zijn wereld. Ayra daarin tegen niet, haar ketting had zijn aandacht al snel getrokken. ‘Obsidian’, een steen dat de werking van zijn hypnose weerhield. Graag zelfs, had hij de edelsteen direct van haar nek getrokken en op haar ingespeeld tot marionet. Enkel voor hem als vampier zijnde onmogelijk om van haar nek te sleuren, hij zou er later op terug komen wanneer hij een oplossing had.
Het gerinkel van sleutels haalde Ayden uit zijn gedachten, ze direct erna geaccepteerd en agressief uit de oude man zijn handen getrokken. Een bedankje kon er niet vanaf, hij hechtte geen waarde waar hij de man toe had gedwongen. 
De lobby was verouderd, in zijn mening een lelijk aanzicht. Ayden’s voetstappen kraakte over de houten vloer, hij had de muisstille dame in de lobby direct weer vastgepakt en mee getrokken. Tot zijn verbazing bleef het niet bij stilte, haar koppige reactie had zich alweer voortgezet. Stoer naar hem doen intimideerde Ayden niet, hij had haar hartkloppingen al horen versnellen als teken van angst. Zijn verlangen was om haar de mond te snoeren, zijn frustratie zo naar haar te uiten en ervoor te zorgen dat ze zou zwijgen. Echter, had hij geen enkele reactie op haar vraag gegeven. Hij had haar simpelweg genegeerd en daarin alleen zijn grijnzende blik als tegenreactie geboden. Wellicht deed hij het alsmaar om haar te beangstigen, of om de discussie niet in het openbaar voort te zetten. Hij wou immers zo min mogelijk aandacht trekken.
Het einde van de lange gang naardere. Een deur genummerd als 089 was overeenkomend met de sleutels in zijn hand. Eenhandig stopte hij de sleutel in het gat. Een zachte klik liet merken dat de sleutel passend was. Een kleine zucht verliet zijn lippen, kort gevolgd door een kleine glimlach op zijn lippen. Ayden had hij de deur geopend waarna hij hardhandig de dame de kamer binnen had geduwd. Hij zelf volgde kort erna waarna hij de deur met een harde klap dicht had gegooid, vervolgens deze op slot gedraaid en de sleutel laten verwijderen in zijn broekzak.
De dame had een vervelend karakter, alweer was tegen hem ingegaan en had ze de situatie voor haarzelf verpest. Niet te vergeten de toon waarop ze tegen hem communiceerde. Het liefste had hij niks meer met haar te maken, tevergeefs moest hij het met haar uitzitten totdat zijn klus was geklaard. Nogmaals kraakte zijn voeten over de houten vloer toen hij zijn lichaam enkele stappen richting de dame bewoog, zijn handen hadden de dame als snel weer terug gevonden. Ditmaal haar schouders vastgegrepen en haar zo een kwartslag tegen de muur vast geklemd. Oog in oog had hij haar greinend aangekeken, tot kort, zijn wenkbrauwen tot elkaar getrokken als overtuiging van zijn woede. 
“ Luister goed. Ik doe dit niet uit plezier, dit is voor mij enkel een opdracht gegeven vanuit de Bozetatu. Zij zijn degenen die je willen, en waarde aan je hechten. Hoewel ik je waarde niet begrijp in hun ogen, kan je mij beter serieus nemen als ik zeg dat meer personen je willen. Ik zou ik de keuze snel gemaakt hebben om mij je te laten brengen tegenover iemand die het een stuk minder met je lief heeft. Ze willen je levend, dat betekent niet dat ze je heelhuids zullen afleveren.” Galmde zijn zware stem door de leegte van de kamer. Het oogcontact had hij verbroken, de dame kort erna los gelaten, een kleine stap achteruit gezet. Zijn ogen vernauwden iets geblikt op de ketting van de dame. 
“ Kan je al je sieraden op de kast naast je leggen?” Vulde hij aan. De dame haar karakter had hem al genoeg irritatie gegeven, haar vrije wil interesseerde hem niets.
Lespoir
Wereldberoemd



Een beetje afwezig liet ze zich doorheen de gang naar de kamer die hij had geboekt trekken, hopend dat hij haar snel weer los zou laten omdat zijn stevige grip haar pijnigde. Ze voelde zijn stevige vingers in haar huid drukken; vlekken zouden in een mum van tijd weer ontstaan, alsof hij gebruikssporen wilde achterlaten op har lichaam. Zijn snelle passen stopten pas toen kamer 089 in het vizier kwam. Een houten deur bekleed met een gouden klink bood toegang tot de kamer, donker en muf. Het tweetal dat naar binnen wandelde, produceerde een krakend geluid op de houten, krakkemikkige vloer. Ook de deur maakte een piepend geluid waarna Ayden deze sloot, ervoor gezorgd dat er geen ontsnappingspoging meer mogelijk was. Haar rug maakte contact met de vloer achter haar, stevig stond ze ertegen aan geklemd toen Ayden haar er stevig tegenaan drukte, haar geen ruimte meer gegeven om te kunnen ademen. Ditmaal had ze geeneens een poging ondergaan om zijn blik te ontwijken en ook hetgeen dat hij zei liet ze op haar af komen. Arya bezat nog steeds een grote angst voor de persoon tegenover haar, maar nog meer bezat ze de angst dat niemand haar afwezigheid zou opmerken en er niemand was die haar belangrijk genoeg vond om haar te zoeken. 
"Je doet dit niet uit plezier?" vroeg Arya sarcastisch. De manier waarop hij naar haar grijnsde, de manier waarop ze kon zien dat haar angst hem energie gaf, alsof het hem voedde. Ze wist dat hij plezier haalde uit de manier waarop hij haar behandelde, ook al was het misschien slechts een opdracht voor hem. "Ik zie ook wel dat je hier van geniet," vervolgde ze. "En al zou je dit niet voor je plezier doen. Wat haal jij hier dan uit? Laat me op zijn minst begrijpen waarom je dit doet en waarom je zo bent." Arya begreep niet wat hem dreef, wat hem dan zodanig kon overtuigen om haar op zo'n hardhandige manier te behandelen. Ze wou hem begrijpen, hopend dat ze op die manier vrede kon krijgen over de situatie waarin hij haar had gebracht. Misschien had hij daadwerkelijk een reden, misschien een reden die op een andere manier opgelost kon worden. Doch, wilde ze weten hoe de situatie in elkaar zat. "I-ik begrijp het gewoon niet. Ik begrijp niet waarover je het hebt of over wie je het hebt. Wat willen ze dan van me? Ik verdien op zijn minst een uitleg voor wat er aan de hand is." Een opgeluchte zucht verliet Arya's lippen toen Ayden haar losliet, waarna ze even aan haar rechterschouder voelde, die krampachtig werd achtergelaten door hem. De vraag die hij haar vervolgens stelde verwarde haar. Ze begreep niet wat haar sieraden te maken hadden met de situatie. De enige reden die zijzelf kon bedenken was het feit dat hij ze misschien wilde omruilen voor geld, ook al was het amper een rotte cent waard. "Mijn sieraden? Wat wil je doen met mijn sieraden? Ze zijn niet zoveel waard hoor," vroeg Arya, onwetend waarom ze zich ervan moest ontdoen. In haar hoofd speelde een zinnetje dat haar vader alsmaar herhaalde in haar hoofd rond. Doe je ketting nooit uit, hij zal je geluk en veiligheid bieden op momenten dat je het nodig hebt. Sinds hij het sieraad om haar hals had gehangen, had ze deze geen seconde uit gedaan. "Ik heb aan mijn vader gezworen mijn ketting nooit uit te doen, dus dat ga ik heel zeker ook niet doen," antwoordde ze stellig. "Ik wil elk sieraad uitdoen, behalve mijn ketting." 
Loui
YouTube-ster



Opnieuw had Ayden de dame voor hem aangestaard, ondanks zijn ongemak het oogcontact niet verbroken. Zijn uitleg had gehoopt haar wellicht te kalmeren. Ondanks, haalde het enkel haar pittige karakter verder naar boven. Zijn heup leunde tegen de muur, erna zijn handen in zijn zakken weg gestopt terwijl hij geïrriteerd luisterde naar haar antwoord. Hij snapte niet waar ze het lef van haalde om hem zo aan te spreken, haar toon beviel hem niet. “ Denk je dat ik plezier krijg van jouw koppigheid? For fuck’s sake.. gedraag je, je bent de meest vervelende persoon die ik ooit heb moeten ontvoeren.” volgde zijn boze reactie, zijn ogen vernauwd om Arya zo boos mogelijk aan te kijken.
Zijn nijdige reactie was anders waar niet de handigste geweest, zo perrongeluk de informatie vrijgegeven dat het ontvoeren geen nieuw beroep voor hem was. Kort, verliet een diepe zucht zijn mond. Echter, kon hij als vampier niet ontkennen dat hij niet van angst genoot. Angst, was echter bij Arya nergens meer te vinden, hij had allang door dat haar koppigheid blijvend was. Daarin tegen had de brunette hem nog steeds boos aangestaard, “verwende mensen,” mompelde hij binnensmonds, het was duidelijk de reden dat ze haar plek niet kende. De dame liet alwaar de rollen bijna omdraaien, de geachte groeide Ayden's irritatie. Niet langer kon hij haar vervelende en eisende stem aanhoren. “Hou je arrogante mond dicht Arya, sommige dingen kan je beter niet weten.”Of het waar was? Ayden had geen idee, maar hij gunde het haar niet eens om de waarheid uit te leggen. Met haar vervelende karakter had het geen nut. Ze zou hem niet geloven, dan wel hem bombarderen met vragen waar hij nu al te vermoeid voor was om te beantwoorden. 
De afwijzende reactie om haar ketting niet te geven kwam dan ook als verwacht, de stugge uitdrukking op haar gezicht had het al duidelijk gemaakt voordat haar antwoord concreet haar mond verliet. Hij bromde chagrijnig in zichzelf waarna hij zich verzette van de muur. Zo opnieuw intimiderend richting de dame gestapt. Hij moest een reden vinden om haar te kunnen dwingen, en snel ook want de dame begon hinderlijk onder zijn huid te zitten.
Hij greep hij Arya’s pols vast, haar zo dichter naar hem toe getrokken. Zijn kin verlaagde, zo naar beneden gekeken om oog in oog te staan. Arya diep aangestaard terwijl zijn frons een diepe rimpel om zijn voorhoofd vormde.
Zijn woedde groeide verder, als gevolg kon hij zijn gedachten niet meer reëel houden. Arya had in zijn ogen haar grens al lang overschreden. Het was alsmaar moeilijker om zichzelf in te houden. Een diepe zucht vulde de stilte in de kamer, het was om hopeloze poging om kalmte terug te vinden. Tevergeefs, had zijn controle het limiet bereikt. Een zwarte waas had zijn besef overgenomen, gedachtes laten verdwijnen in een raas van woede. “ Doe het af “ dwong Ayden de dame nors opnieuw, erna zijn greep om haar pols verstevigt. De dame zo nog verder naar zich toe getrokken.
Althans, dat was zijn bedoeling. Lomp struikelde de brunette over haar eigen voeten, gevolgd door een harde klap op de doffe grond. Voor slechts een seconde had hij gedacht om haar steun te geven, zo haar val te voorkomen. Echter had zijn woede hem te snel weer terug gevonden, hoe duivels het ook was haar niet geholpen. Zijn gelaat keek grijzend naar hoe de dame voor hem op de grond lag, zijn genot in de situatie zo snel weer terug gevonden. 
Lespoir
Wereldberoemd



"Oh, dus je doet dit ook gewoon op regelmatige basis? Wat moet je trots op jezelf zijn, wat een carrière," zei Arya sarcastisch, terwijl ze het niet kon laten een keer met haar ogen te rollen. Haar angst voor de man tegenover hem begon langzaamaan te minderen. Ze bezat nog steeds een soort van vrees, maar ze besefte zich dat, indien hij haar iets had willen aandoen, hij dat allang had gedaan. Bovendien had hij haar blijkbaar levend nodig, wat maakte dat dat feit alleen maar zekerder werd voor haar. “Fijn dat je me vervelend vindt, want jij bent toch zo’n zonnetje in huis,” vervolgde ze haar woorden geïrriteerd. De manier waarop hij deed alsof dat zij de slechte was in het verhaal, alsof zij degene was met het rot karakter, schoot bij Arya het verkeerde keelgat in. Zijn houding ten opzichte van haar was alles behalve gerechtvaardigd en dat zou ze hem duidelijk maken ook, ook al moest ze hiervoor haar belangen en angst aan de kant zetten. 
Zijn woede omdat ze zich niet van haar halsketting wou ontdoen kwam iet wat uit een verrassende hoek, gezien ze niet begreep wat het sieraad dan zo belangrijk maakte. Naar haar weten bezat het weinig waarde, afgezien het emotionele omdat het in de familie zat. Ze schrok er nog erger van wanneer hij wederom zijn handen niet kon thuishouden en haar hardhandig vast nam, zijn woede geuit op dezelfde fysiek agressieve manier als anders. Wederom had ze zichzelf voelen vallen, alsof ze niets anders kon dan haar evenwicht verliezen. Dat zou wellicht normaal zijn geweest, gezien de kater die ze nog steeds had en de vermoeidheid die haar lichaam alsmaar en zeker over had genomen. Ze was doodmoe, ondanks de adrenaline die alsmaar door haar aderen sijpelde. Onderwijl dat er viel schaafde ze met haar hand tegen de muur, een wonde gemaakt door het loshangend behangpapier dat aan de muur hing. Langzaamaan begon het bloed uit de wonde te sijpelen, druppels van de rode vloeistof begonnen hun weg naar de houten vloer te vinden. Doch, had ze door de woede die ze bezat geen pijn weten te voelen. Adrenaline had haar pijnreceptoren uitgeschakeld, ervoor gezorgd dat ze simpelweg weer op stond, het bloed dat uit haar wonde stroomde genegeerd. Boos trok ze met een ruk de ketting van haar hals af, deze naar hem toegegooid. "Nu tevreden?" vroeg ze. Ze zag hoe enkele bloedspetters zich hadden vastgeklemd aan het gouden sierraad met hierin een groen-achtige steen, eentje die ze al jaar en dag droeg. Arya zag de grijns van zijn gelaat verdwijnen als sneeuw voor de zon terwijl ze zijn ogen zag afzakken naar het bloed dat uit haar wonde drupte. Ook het kleine beetje kleur dat zijn gelaat nog had, vertrok, alsof hij angst had voor het rode goedje. "Je bent toch niet bang voor bloed?" vroeg ze, terwijl ze haar bloedende hand omhoog hield, haar wenkbrauwen iet of wat gefronst. Haarzelf interesseerde bloed weinig, dus het verbaasde haar dat Ayden, iemand die zich groot en stoer voordeed, er zo op reageerde. 
Loui
YouTube-ster



De glundering zette zich voort in Ayden zijn mondhoeken, nog steeds blikte hij euforisch naar de dame op de grond. Hoewel hij eindelijk zijn genot in haar val had terug gevonden, was het niet langdurig.
Zijn glundering trok al snel bitter bij het zien van een bloederige wond, de druipende druppels op haar arm hadden zijn aandacht direct getrokken. Zijn net nog plezierende actie was echter niet slim geweest, hij was zichzelf kwijt geraakt in zijn woede, Arya te hard aangepakt en zijn kans naar vrijheid op het spel gezet. De druppels bloed stroomde veder langs haar huid, ervoor gezorgd dat enkel bloedlust nog boeide. Hij wou niets liever dan zich voeden met de rode vloeistof, haar leeg drinken en ervoor zorgen dat ze haar koppigheid niet meer kon uitkramen. Enkele worden van de dame vulde zijn oren, in zijn hoofd verwerkt tot onhoorbaar gemompel. Het focussen om te vechten tegen zijn lust, zorgde ervoor dat hij geen attentie meer voor haar onzin had. Zijn ogen blikte verder hoe het bloed zich verspreide over de brunette haar arm, langzaam drupte het langs haar pols, totdat kort erna de eerste druppels de grond bereikte. Zijn focus, hij moest blijven focussen en probeerde zichzelf te herpakken. Veel controle had hij daarin tegen niet, het zichzelf gewoonweg nooit aangeleerd. Normaliter, was hij enkel in soortgelijke situaties indien hij dat zelf wilde, wellicht ze zelfs zelf veroorzaakt als hij zich verveelde. Hij hield ervan om te jagen als het doel zichzelf voeden was.
Een zachte knal tegen Ayden's schouder haalde hem uit zijn gedachten, voor even, heel even, blikte hij weg van Arya haar arm. De ketting had zich plek gemaakt om de houten vloer naast hem, de dame had het uit frustratie naar hem gegooid. Echter, had hij er geen belangstelling meer voor kunnen vinden. Bang voor bloed was hij zeker niet, bang dat hij de Bozetatu van streek ging maken wel. De reactie van de dame trok zijn focus al snel terug bij haar arm. Hij zette alles op alles om de dame voor hem te negeren, echter, smeekte haast haar bloed naar hem om het als voeding te gebruiken. Haar hartkloppingen galmde door in zijn gehoor, zijn gelaat blikte alsmaar meer naar de verleidelijke wond. Aderen maakte plaats onder zijn ogen, slechts secondes later waren zijn vlijmscherpe hoektanden gevolgd. Onmiddellijk had hij weg geblikt van de dame. Met alle mogelijke druk hij zijn kiezen op elkaar gezet, zich zo te verzetten en geprobeerd om afleiding te zoeken.
Echter, moest hij actie ondernemen als hij zijn kans naar vrijheid wou voortzetten en Arya levend bij de Bozetatu wou afleveren. Binnen no-time stapte Adyen op de dame af, haar stevig vastgepakt om haar vervolgens de krakkemikkige badkamer in te sleuren. Haar een zet gegeven om zo verdere afstand te creëren. Even blikte zijn rood kleurige ogen, gestaard naar zijn eigen reflectie in de badkamer spiegel. De deur snel dicht getrokken om het beeld voor zich, en Arya onmiddellijk te laten verdwijnen in de kamer.
“Lock it, als je enigszins wil heb om te blijven leven” verliet zijn mond. 
Lespoir
Wereldberoemd



Iet of wat verbaasd had Arya hem aangekeken, terwijl hij met zijn mond vol tanden, stilzwijgend voor haar neus stond. Hij trok wit weg en voor geen seconde had hij haar nog aangekeken, een houding die ze nog niet eerder van hem had gezien. Had ze dan uiteindelijk toch zijn zwakke plek kunnen vinden, of was het louter toeval? 
Arya voelde zich meegesleurd worden door Ayden, hardhandig, misschien wel steviger dan dat hij haar normaal zou meesleuren. In een fractie van amper een paar seconden, stond ze in de badkamer en werd de deur voor haar neus gesloten. Ook Ayden had de badkamer inmiddels verlaten. Was hij dan echt bang voor bloed? Het moest bijna wel, anders reageerde hij niet zo overdreven. Zoals hij haar beval, sloot ze de deur met de metalen sleutel die in het sleutelgat zat. Vervolgens had ze ook zichzelf gericht op de wonde op haar arm. Inmiddels was het bloeden een beetje gestopt, maar als ze niet wilde dat de wonde zou infecteren, moest ze er wat aan doen. Arya wist immers niet welke bacteriën zich hadden bevonden op het behangpapier waaraan ze zich had gesneden. In spiegelkast van de badkamer ging ze op zoek naar iets van een basic EHBO-kit. Haar eigen reflectie in de spiegel probeerde ze te negeren, gezien ze er zelf van op de hoogte was dat ze er wellicht niet op haar best uit zag. Hier zou ze later wel iets aan doen, eerst de wonde. Ze hield haar arm even onder een lopende kraan, om vervolgens het bloed van haar arm af te wassen, dat intussen al stevig op haar huid kleefde. Hieruit bleek dat de wonde al bij al nog meeviel. Ook had ze inmiddels een verbandkistje gevonden, waarin watjes met ontsmettingsmiddel en een verband zat, dat ze kon gebruiken. Hiermee verzorgde ze haar wonde zorgvuldig. Vervolgens besloot ze toch even naar haar gezicht te kijken. Arya ontdekte dat de schade al bij al nog meeviel; haar make up van de vorige avond zat er nog op, al was haar mascara een beetje uitgelopen door het huilen en wrijven. Bovendien zag ze er vermoeid uit, wat ze al had verwacht. Ze besloot louter de mascara die onder haar ogen hing een beetje weg te vegen met een tissue, vervolgens gewacht tot ze een teken van Ayden kreeg. Zo had ze een beetje doelloos in de badkamer gestaan.


Loui
YouTube-ster



Nog steeds vulde de geur van bloed zijn reuk, de aandrang om in te gaan op zijn verleiding groeide. Alhoewel Arya zich inmiddels in de badkamer bevond, schreeuwde zijn lijf om zich over te geven aan de seductie. Hoofdschuddend greep hij zijn haren vast, er clement aan getrokken om hopelijk zijn bewustzijn niet in de drang te verliezen. Hij had zichzelf in de verste hoek van de kamer verdreven, gezocht naar afleiding om zichzelf te herpakken. 
Totdat een vrouwelijke stem zijn gehoor vulde, haar hakken galmde door de gehorige gang, hierdoor haar aanwezigheid bekend gemaakt. Ayden verplaatste zich enkele stappen richting de voordeur, erna de krakende deur geopend. Het gedaante bevond zich slechts enkele meters verder in de slecht verlichte gang, enkele lichtstralen vielen op haar gezicht. Ze had overduidelijk een zware avond gehad. Met moeite opende ze de deur van haar hotel kamer. Haar struinende manier van lopen gaf al snel weg dat haar nuchterheid ook ver te zoeken was. Hij wou geen rommel in het hotel maken, aandacht naar hem toe trekken door een bloedbad te veroorzaken. Echter, was zijn lichaam te vermoeid. Zijn gevecht tegen zijn drang had hem teveel energie opgeëist. Hij kon de dame voor hem ruiken, haar geur was zoet. Het bloed dat verleidelijk door haar aderen liep, zijn lichaam smeekte.
Nee, hij moest zichzelf bedwingen, de verleiding simpelweg negeren. Nochtans was de verleiding te groot om zich te verzetten. Zijn bewustzijn leek af te nemen, hij kon zichzelf niet langer tegenhouden. Vooraleer hij ook maar een poging kon doen om zichzelf terug te vinden, bevond hij zich al voor de dame. Zijn snelheid gebruikt om haar voor te zijn, voordat ze ook maar de deur kon sluiten. Oog in oog, staarde hij de dame aan. Ze had hem vol angst terug aangekeken. Tot kort zijn hand door haar lange blonde haren gehaald, het over haar schouder geslagen en zo haar nek vrijgegeven. Wreed had hij vrijwel direct zijn scherpe tanden in haar nek gezet, een diepe wonde gemaakt en zo toegang tot haar bloed verkregen. Zijn armen steunde haar rug, haar lichaam verzwakte snel. Of Ayden er erge in had? Nee, Ayden was verstrikt en in bedwang. Het was de fijne smaak van het rode vloeistof. Als een verslaving, zo verleidelijk, eenmaal toegegeven onmogelijk om te stoppen. 
Eens zijn bewustzijn terug gevonden, had hij de dame verlost van zijn beet. Simpelweg haar zwakke lichaam op de stoel naast hem laten zakken. Leven, ze had het wellicht nog enigszins in zich. Voor even was Ayden door zijn knieën gezakt, de dame in haar vermoeide ogen aangekeken. Ze zat er verzwakt bij. “Je gaat slapen, vergeet deze ontmoeting, verberg je wond totdat deze is geheeld. Gisteren heb je teveel gedronken en je hoofd geschoten. “ dwong hij. Natuurlijk zou hij de dame kunnen verlossen van haar wond, zijn bloed te delen om het binnen enkele seconden te laten helen. Desondanks vond Ayden het niet waard om het mens voor hem te helpen. Daarbij niet te vergeten dat ze zou kunnen transformeren als ze teveel bloed had verloren. Dwingen was al genoeg om zijn sporen te wissen. 

Minuten later bevond Ayden zich weer terug in zijn hotel kamer. Twee tassen had hij eerder uit de auto gepakt, een daarvan eerder door hem gepakt voor Arya. Met een doffe klap gooide hij ze neer in de hoek van de hotelkamer. Even verzuchtte hij zich, gevolgd door plek te maken in de stoel ernaast. “ Je kan naar buiten komen als je stopt met koppig zijn ” riep hij. Zijn hand graaide in zijn broekzak, een kartonnen pakje tevoorschijn gehaald. Een van de sigaretten eruit gepakt en tussen zijn lippen gezet, deze erna aangestoken. Zijn ogen keken neer naar de badkamerdeur, al wachtend tot de dame naar buiten zou komen. 
Lespoir
Wereldberoemd



Nog steeds zocht Arya naar een uitweg in de badkamer. Haar ogen zochten naar iets van een opening; een raam of een ventilatieschacht of wat dan ook. Haar ogen vielen echter op het kleine raampje dat zijh boven het bad bevond. Alsmaar zeker versnelde haar hartslag een beetje, denkend dat ze eindelijk een uitweg had ging ze naar het raam toe, op de badrand geklommen om op die manier het raam te kunnen openen. Maar tevergeefs; het raam diende geopend te worden met een sleutel, eentje die ze niet ter beschikking had, waardoor ze nog steeds opgesloten zat. Een radeloze zucht verliet haar lippen, terwijl ze op de badrand ging zitten, onwetend wat ze nog kon doen om van de situatie te ontkomen.
Opgelucht haalde Arya de deur van het slot af nadat Ayden aangaf dat ze weer naar buiten kon komen. De badkamer was klein en muf, evenals de rest van de motel kamer. De badkamer was evenzeer beperkt van licht, wat maakte dat het uiteindelijk begon te lijken alsof de muren op haar af kwamen. Ze was gestresseerd, bang voor wat er nog komen zou. Het besef dat ze in een opgesloten motel kamer zat met een man die ze niet kende, een man die haar uit haar normale leven had gehaald en haar in koelen bloede had meegenomen en haar als een stuk vuil behandelde. Om die reden had ze zijn opmerking over haar koppigheid genegeerd. "Afgekoeld?" vroeg ze nadat ze de badkamer verlaten had en de deur achter zich weer gesloten had. "Wat was dat?" vroeg ze, doelend op de manier waarop hij op haar bloed had gereageerd. Ze vond hem een vreemd individu, iemand met velerlei mysteries die ze niet plaatsen kon. Hij was extreem snel, aangezien hij haar zonder moeite had kunnen inhalen terwijl ze enige tijd voor hij vertrokken was al was weggelopen. Hij was ontzettend krachtig en kon zomaar een stenen muur inslaan. Hij kon klaarblijkelijk niet tegen bloed, of alleszins niet haar bloed. Arya begreep niets van de man die inmiddels weer tegenover haar stond, gedaan alsof er niets gebeurd was met een sigaret tussen zijn lippen. 
Loui
YouTube-ster



Ayden inhaleerden de rook van de brandende sigaret. De nicotine werd al snel opgenomen in zijn lichaam, het had hem een ontspannen gevoel geven. Hij had voor zich uitgekeken, de dame voor hem aangestaard. Het verraste hem dat ze ditmaal had geluisterd, althans zover hij dat kon weten. Hij leunde achterover, zo een ontspannende positie aangenomen. Zijn mondhoeken omhoog getrokken en geglunderd. “Heb je nog nooit gehoord van hematofobie? misschien moet je het googelen. Oh.. wacht,  ik heb je telefoon afgenomen, shit zeg..." een sarcastische toon aangenomen om haar vraag te bespotten, het te verdraaien alsof het een belachelijke vraag was. “Eigenlijk gaat het je niks aan, Arya. Ik snap dat ik interessant ben, maar je hoeft je niet met mij te bemoeien.” had hij spottend aangevuld. Erna een nieuwe hijs van zijn sigaret geïnhaleerd. Zijn oog blikte opnieuw naar de roze tas naast hem, zijn voet erachter gezet om het naar voren te schuiven. “Ik heb een tas voor je meegenomen, met een beetje geluk zitten er spullen in die je kan gebruiken. Morgen hebben we een drukke dag, als ik jou was zou ik een paar uur slaap pakken”, zijn ogen blikte terug naar de brunette, enkel miste er iets. De ketting die hem weerhield om haar te dwingen bevond zich niet langer om haar sierlijke nek. Zijn herinnering van eerder kwam naar boven, ze had het sieraad naar hem toe gegooid. Ayden’s ogen rolde verder naar de grond, het afgezocht, waarna hij het sieraad zag liggen. Zijn wenkbrauw had hij opgetrokken, de grijns op zijn gelaat groter gemaakt. Hoewel zijn sigaret nog lang niet was opgerookt, drukte hij het vrijwel direct uit op de tafel naast hem, gevolgd door het opstaan vanuit de stoel. Eindelijk, kon hij haar dwingen en zo vaarwel zeggen tegen haar irritante karakter. De dame bespelen om enkel ja te knikken en geen vragen meer te stellen. Het duurde dan ook niet lang voordat hij zichzelf voor de dame had bevonden, haar glunderend in haar blauwe ogen aangekeken, zo oogcontact gemaakt.“Vergeet alles, vanaf nu stel je geen vragen meer.. luister alleen en doe wat ik je zeg.” dwong hij de dame op een wellicht intimiderende toon. Voor een seconde had ze hem terug aangestaard. Totdat haar emotie veranderde, vragend en beduusd had ze haar gelaat vertrekt. Hoe, hoe was het mogelijk dat hij haar nog steeds niet kon dwingen? Ze droeg de ketting en bijbehorende Sieraden niet langer, daarbij alle verhinderde elementen afgestaan. Waren het genen? Ayden zou het bijna geloven. “Ah, Forget it” riep hij woest, zijn emotie geuit en weggekeken van de dame.
Lespoir
Wereldberoemd



Ze rolde kort met haar ogen bij het horen van zijn opmerking, die bespottelijk bedoeld was maar die ze niet zo aanvaarde. Arya had al veel eerder besloten dat het genoeg moest zijn met zijn bespottend gedrag, gezien hij diegene was die een onschuldig individu moest ontvoeren om iets met zijn leven te kunnen doen.
"Ik weet wat hematofobie is, maar van iemand die zich gedraagt alsof hij de stoerste man van de wereld is verwacht je niet dat hij zo dramatisch reageert op een beetje bloed," had ze hem teruggekaatst. Ze vond het belachelijk, hoe groot hij zich voordeed om dan vervolgens haar te bespotten omdat ze zogenaamd zijn angst niet begreep. "Het feit dat je mij voor je eigen profijt hebt meegenomen geeft mij heel zeker wel het recht om me te bemoeien." 
Arya opende de roze tas die hij haar had aangegeven. Ze scande kort door de spullen heen, terwijl haar ogen vielen op een zwarte jurk, die klaarblijkelijk weinig huid verhulde. "Fijn..." zuchtte ze, waarna ze de tas liet liggen waar hij lag, deze zelf een stukje aan de kant geschoven wat aantoonde dat ze niks had aan de inhoud ervan. Ze besloot het op haar eigen kleding te houden, gezien ze zich niet zelfzeker genoeg voelde om haar als een soort hoer over straat te begeven. Het idee aan slapen in zijn buurt baarde haar echter meer zorgen. Sinds haar zestiende had ze een enorme last van nachtmerries, een vorm die haar complete lichaam overnamen eens ze er last van had. Waarover ze droomde wist ze echter niet wat ze daadwerkelijk droomde; ze wist alleen dat het haar in een intense mate van paniek bracht. Het leek alsof het iets uit haar onderbewuste was dat zich naar buiten probeerde te werken op de momenten dat ze haar ogen sloot. Met die reden nam ze dan ook nooit deel aan de sleepovers van haar vriendinnen of had ze überhaupt nooit met iemand in dezelfde ruimte geslapen. Ze werd echter al snel aan die gedachten ontlokt toen Ayden haar wederom benaderde, op een manier die vreemd uit de hoek kwam, zelfs voor haar. Arya trok haar wenkbrauwen op toen hij haar verscheidene zaken beval op een vreemde manier. Het was zelfs bijna lachwekkend, waardoor ze ook moeite had met haar lach in te houden. "Verwacht niet dat ik dat serieus kan nemen," ging ze erop in. Ze vond het grappig hoe hij reageerde wanneer hij zijn wil niet kreeg. 
Loui
YouTube-ster



Woede en irritatie borrelde naar boven, hoe is het mogelijk dat de dwang nog steeds niet op de dame tegenover hem had gewerkt? Zijn gedachten probeerde te zoeken naar een overtuigd antwoord, maar geen enkele logische verklaring kwam hem te binnen. Opnieuw trok hij zijn wenkbrauw op, Arya aangekeken in zwijgzaamheid. Hij wist werkelijk niet wat hij met haar aan moest, nu hij besefte dat hij zijn dwang geen optie was. Haar karakter was zo uitdagend, ze hield zich groot, alsof ze geen angst bezat. Daarentegen, kende Ayden met zijn bovennatuurlijke zintuigen wel beter. Haar hart was nog geen seconde gekalmeerd sinds hun ontmoeting, te gelde voor de grote ogen waarmee hij af te toe aangekeken werd. Hij probeerde zich in te houden, voor zover het hem kon lukken tenminste.Hij draaide zich om van de brunette, een weg gemaakt naar de stoel om er opnieuw in achterover te vallen. De vraag die ze hem had gesteld negeerde hij, slechts met zijn ogen kill richting het gevlekte behang gestaard. “ C’mon on, ga gewoon slapen Arya. Ik ben je opmerkingen zat” reageerde hij tot kort. Een grimmige zucht volgde, waarna hij opnieuw zijn pakje sigaretten uit zijn zak haalde, een nieuwe aangestoken. 
Het rook geïnhaleerd om zijn nicotine verslaving te stillen, zichzelf afgesloten van de buitenwereld en de dame voor hem genegeerd. Nog steeds, vergde zijn bloedlust veel van hem. Alhoewel het tot kort was sinds zijn zich had gevoed, klonk het gebonk van Arya’s hart nog steeds aandachtig in zijn oren. Haar geur, zo aantrekkelijk. Voor even had hij zichzelf meegenomen in zijn nooit eindigende drang naar bloed. Erna hoofdschuddend naar de grond gekeken. 
Zijn hand greep naar zijn tas, deze naar zich toe getrokken en er een fles whiskey uitgepakt. Alcohol, het hielp tegen de dorst. 



Lespoir
Wereldberoemd



"Nee, ik ben niet moe en ik ga écht niet slapen in jouw bijzijn," zei Arya stellig, terwijl ze toch richting het bed liep om daar te gaan zitten. Slapen wilde ze niet, omdat ze wist dat nu ze haar medicatie niet bij zich had en ze in een zeer stressvolle situatie zat, de nachtmerries haar sowieso zouden overvallen. Bovendien was er maar één bed in de motel kamer, een tweepersoonsbed. Ze wist niet wat Ayden van plan was, maar ze wilde absoluut niet met een onbekende man in bed slapen. Doch, wist ze dat ze tegen hem loog: ze was doodop en had moeite om wakker te blijven, ook al gierde de adrenaline nog steeds door haar lichaam gezien de angst die ze had. Het besef dat ze nog lang met hem opgescheept zou zitten en ze afgeleverd zou worden aan iemand die erg gevaarlijk in de oren klonk begon langzaamaan tot haar door te dringen. Het had haar slechts enkele minuten nodig om in slaap te dommelen, sinds haar lichaam contact had gemaakt met het bed dat tegen haar verwachting in, erg zacht aanvoelde. 

Ze begon te rennen, sprinten zelfs. Zo snel als ze kon probeerde ze te ontkomen door het wezen dat enkele seconden geleden nog voor haar neus stond, bedreigend op haar afkwam en haar dreigde haar van haar leven te ontnemen. Wat het ook was; ze kon niet goed zien wat het was. Het was eerder een soort zwarte waas, maar herinneringen van witte, scherpe tanden bedolven onder het bloed gierden door haar hoofd. Haar ademhaling werd harder, sneller, terwijl ze rende. Zo ver mogelijk weg van het ding dat haar in de weg zat, haar in gevaar zou brengen indien ze niet maakte dat ze weg was. 
"Nee, blijf bij me weg." De paniek in haar stem was niet te onderdrukken. Evenals de tranen die inmiddels over haar wangen rolde. Arya was doodsbang, bang voor wat haar overkomen zou indien ze gevangen bleef zitten in het spelletje van het monster. Waar ze ook heen liep; steeds weer kreeg ze het in haar visie en stond het wederom bedreigend voor haar neus. Het werd alsmaar groter indien het dichterbij kwam. "A-alsjeblieft, nee, nee." 

Haar lichaam was wederom getroffen door één van haar dromen. Hoewel ze in het bed bleef liggen, was haar lichaam wel in beweging. Ze draaide steeds om, lag een beetje te woelen, terwijl ze wel de paniek had geuit die ze in haar slaap had gevoeld. 



Loui
YouTube-ster



Ayden had al enkele uren gestaard naar het plafond boven hem. De verveelde uitdrukking op zijn gezicht gaf zijn stemming weer. Zijn armen lagen languit over de stoel, een relaxte positie aangenomen. Hoewel hij als vampier geen slaap nodig had, was het voor hem wel mogelijk. Hij kon zichzelf afsluiten en dromen om zo de tijd sneller te laten gaan. Maar nu kon het niet. De dame, die slechts 2 meters verder zich in een diepe slaap bevond, vertrouwde hij niet meer. Hiervoor wakker gebleven om simpelweg op haar te letten dat ze zich geen nieuwe poging tot ontsnappen zou wagen. Desondanks kon zijn lichaam het mens in zijn omgeving nog steeds niet negeren. Keer op keer, had hij de drang naar boven voelen komen. Het gepomp van haar hart, haar lichaam was geen seconde stil in zijn oren geweest. Het vergroten zijn drang om zijn tanden in haar te zetten. Het maakte hem langzaamaan gek. Linkshandig hield hij de whiskey fles vast, hij had de helft van de inhoud weggewerkt om zijn drang naar bloed te verminderen, een poging te wagen om zijn lichaam rust te geven. Zo nu en dan had hij naar Arya toe gekeken, de verleiding proberen te vergeten. Ayden pakte zijn telefoon, enkele berichten lichte op in het beeldscherm. Urenlang had hij geen belangstelling gegeven aan het apparaat. Voor even zuchtte hij nors, zijn hoofd was te ontzenuwd om op de berichten in te gaan. Hij legde de iPhone neer op de tafel naast zich, zijn lijf naar voren gebogen terwijl hij zijn handen over zijn gelaat wreef. Tot kort liet hij zichzelf in de houding zitten, zo naar de grond gestaard.Hij keek op van een luide gil, het kwam van de dame in bed. Ayden had haar aangeblikt, zijn gezicht verstrekte naar enkel verbazing. Nogmaals had ze gegild, hierna ook haar lichaam wild bewogen. Ze leek haast in een gevecht te zijn met een onzichtbare macht. “Arya..?” Had zijn mond verlaten, terwijl hij dichter naar de dame boog. Noch, kreeg hij geen reactie terug, enkel een nog luidere gil. “Arya.. c’mon..”  riep Ayden geïrriteerd terug, zijn wenkbrauwen gebogen door de verbazing van haar gedrag. Erna opgestaan en zich een weg richting de dame gestapt, zo een beter beeld gekregen wat zich afspeelde. Ayden wist niet wat hij ermee aan moest, nog nooit had hij iemand zo een aanval zien hebben, zien vechten tijdens het slapen alsof het leven er vanaf hield. Zijn handen trokken het dekbed naar beneden, zodat haar gezicht zichtbaar werd. De fronsende trekken lieten hem opmerken dat het waarschijnlijk om een nachtmerrie ging. Het liefste had hij haar verder willen pijnigen, in zijn ogen interesseerde haar nachtmerrie hem niks enkel karma voor haar gedrag. Maar helaas, zijn bovennatuurlijke gehoor verwerkte het gegil tot pijnlijke steken. Ayden moest haar wel wakker maken indien hij de pijnlijke galmen wilde stoppen. Zijn handen verplaatste zich verder naar de dame haar schouders, er hard aan geschud als poging tot het wakker maken. Enkel leek het tevergeefs, ze was zo diep in haar nachtmerrie dat de buitenwereld niet leek te bestaan. “Arya” schreeuwde hij nogmaals luid, de dame erna hardhandig naar boven getrokken om haar nogmaals wakker te schudden. Bevestiging dat het werkte, kreeg hij. Met grote verbazende ogen had ze hem terug aangekeken, zo laten zien dat ze zichzelf niet langer in de droomwereld bevond. “What the fuck Arya.. wat bezielt jou?” 
Lespoir
Wereldberoemd



Abrupt werd Arya uit haar droom verwekt, iets dat zowel opluchting als nog meer paniek in haar naar boven bracht. Opluchting omdat ze voor even dacht dat ze in haar eigen bed lag en dat de situatie met haar ontvoering louter een slechte droom was. De paniek werd vervolgens alleen maar groter toen ze besefte dat het geen droom was en Ayden haar hardhandig aanpakte voor het feit dat ze een nachtmerrie had, iets dat boven haar macht uit ging. "Wat bezielt mij?" vroeg Arya aan hem, haar hartslag bleef torenhoog, alsof het elk moment uit haar borstkas kon ontspringen. Ze was boos op hem, furieus. Ze begreep niet hoe het mogelijk was dat iemand van nature zo slecht als hem was en zelfs geen beetje empathie kon tonen naar haar toe. "Durf je echt te vragen wat mij bezielt?" vroeg ze vervolgens, nogmaals, tranen lopend over haar wangen. 
"Ben je vergeten dat jij mij van mijn normale leven hebt beroofd door me gewoon ergens mee te nemen, zonder dat je me iets wil vertellen over waarom je het op mij gemunt hebt, zonder mij de kans te geven überhaupt iets van mijn spullen mee te nemen en vervolgens merendeels van de tijd te zeuren over wat voor vervelend karakter ik heb en hoe hard je het haat om met me om te gaan, terwijl ik hier opgescheept zit met de meest emotieloze, egoïstische, narcistische persoon die ik ooit heb ontmoet?" de woorden leken uit haar mond te stromen en voor het eerst leek het alsof ze Ayden de mond gesnoerd had, dat hij schrok van de manier waarop ze haar woorden uitte. "Ik ben bang, doodsbang omdat ik niet weet wat er met me gaat gebeuren en ik zit amper 48 uur met jou opgescheept en ik heb nu al het gevoel dat ik gek wordt," zei ze, terwijl ze met haar handen even door haar haren ging uit frustratie. "Ik heb onverklaarbare nachtmerries, ik slaapwandel en al die dingen. Ik neem normaal slaapmedicatie en hoe langer ik die niet kan nemen, des te erger het wordt. Dus wen er maar aan. Binnen een aantal dagen moet je opletten dat ik je niet ga aanvallen als ik slaap," zei Arya vervolgens. "En ik ben serieus." 
Loui
YouTube-ster



Een wenkbrauw trok hij op, het gaf arrogantie, misschien wat bespotting naar de dame, zijn gedachten zo vrijgegeven op zijn gezicht. “Wat wil je dat ik zeg?” Zijn antwoord was wat nors. Zou hij het moeten vertellen? Alles over zijn wereld? Haar laten zien wat zijn ware aard is? Voor even twijfelde Ayden, weggekeken van de dame. Nochtans, was Arya al op het punt om gek te worden. Laat staan haar nachtmerrie van zonet. Nee, hij zou het enkel erger voor haar maken. Daarbij irriteerde haar zwakte hem al erg genoeg. “Stop met dit dramatische gedrag, Arya. Je toekomst ligt aan jezelf en hoe goed je kan luisteren. Waar je heen gaat, heeft niemand medelijden met je” zijn uitdrukking, Ayden had haar emotieloos aangekeken. Toch, ondanks ze er weinig aan kon doen, irriteerde hij zich mateloos aan haar gedrag en hoe ze tegen hem frustratie uitte. Even geleden had ze nog een grote mond, en nu was ze overstuur. Hij vond mensen maar verwarrend. Een traan, een glinsterende reflectie in zijn ogen. Het rolde langzaam over haar wang. Zacht gesnik volgde. “Ben je nou aan het huilen?” De brunette verbaasd aangekeken. De ontstane druppels traanvocht die rolde over op haar huid vertelden al genoeg. Hij kon het niet uitstaan om iemand zo te zien, gewoonweg omdat hij niet wist hoe hij ermee om moest gaan. Daarbij stoorde het hem enorm omdat elke toon velen malen harder in zijn gehoor weerkaatste, haar versnelde hartslag hielp daar ook niet bij. Hij had haar verdere zinnen genegeerd, hij was te druk om het galmende pijnlijke gesnikt uit zijn gehoor te filteren. “Stop alsjeblieft met huilen, het is nergens voor nodig Arya.” Zei hij, weggekeken van de dame, in de plaats de muur geïrriteerd aangestaard.
Plaats een reactie
Reageer
Om nieuwe berichten te laden: ingeschakeld
Eerste | Vorige | Pagina: | Volgende | Laatste