Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
12 van de 24 sterren behaald
Profiel
PotatoHead
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Pepe en Creepy Clowns 006-10-2016 13:42
Dat boek 006-10-2016 09:43
Wat moet ik doen met mijn vrije tijd week 1001-10-2016 21:50
Slechte introductie blog301-10-2016 01:03

 MeldenWat moet ik doen met mijn vrije tijd week 1
 Dames en heren, ik had het in mijn vorige blog er al over gehad en hier is het dan *tromgeroffel*; de wekelijkse vijf aanbevelingen van series, anime, games, artiesten en boeken.Hier ontdek je elke week de meest verbazingwekkende en kuntszinnige meesterwerken, je gaat je nooit vervelen a het lezen van dit. Oke sorry ik had even zin om dramatisch te doen. Ik ga gewoon maar beginnen. En heel erg bedankt Mailaa (sophie) voor het promoten. Rip vijf van jou credits.


Serie


American Horror Story

Afleveringen: +70

Seizoenen : 5 ( de zesde airt nu)


Genre : Horror, Drama

American Horror Story is een spannende en soms een beetje enge serie. De serie verandert het verhaal elk seizoen maar houdt wel de acteurs. Hierdoor kan je makkelijk voorgaande seizoenen overslaan als een ander je leuker lijkt.De settings kunnen elke horrorfanaat tevreden stellen. Het ene seizoen speelt zich af in een gekkenhuis , de andere bij een heksenschool, en zelfs een circus. American Horror Story is elk seizoen weer onvoorspelbaar en je zit soms op het puntje van je stoel, de plottwists vliegen je om de oren en geen enkel personage is veilig. Mijn enige minpunt is dat de "horror" in de serie vaak gewoon een hele hoop bloed is, eerder smerig dan eng naar mijn mening. Alsnog raad ik iedreen met een sterke maag aan deze geweldige serie een kans te geven. 

Als je niet overtuigd bent door Melanie Martinez weet ik het ook niet meer.

Anime

Pandora Hearts

Afleveringen: 25

Genre: Supernatural, Fantasy. Actie, Mystery

Toegankelijk: Behoorlijk
Ik kijk anime gratis op kissanime!

Al is dit niet mijn favoriete anime ( die komt volgende week) is dit wel een hele goed serie. In een victoriaanse fantasy setting wordt hoofdpersoon Oz door een cult naar the abyss verbannen, een plek die alleen in verhalen voorkomt. Daar ontmoet hij een meisje, Alice die hem helpt ontsnappen. Weer terug in de echte wereld zijn er alleen veel dingen veranderd. Ik denk dat dit een goede serie is voor anime fans en ook mensen die het niet veel kijken. Het zit namelijk bomvol met Alice in Wonderland verwijzingen en speelt zich af in een soort van Engeland. Ook begint het verhaal simpel en wordt het steeds intressanter en ingewikkelder wanneer de serie vordert, Mijn beschrijving stelde niks voor. Dit is een anime die iedereen een kans moet geven.
 


Artiest/band


The Neighbourhood

Albums: 2

Genre: indie rock, R&B, alternatief


Al kennen veel van jullie deze band waarschijnlijk al, moet ik gewoon zeggen hoe geweldig ze zijn.De band heeft nog maar twee albums en allebei zijn ze 10/10 ( al hou ik meer van hun eerste). Ze waren dit jaar live op lowlands en worden langzaam steeds populairder maar niet genoeg. Omdat ik niet veel weet over de bandleden of de achtergrond  van de band hou ik het kort. Hier is een nummer dat hun eerste album goed beschrijft,


Game
 
Paladins

Platform: pc steam 

Prijs: gratis

Genre:  Multiplayer, Fps

Toegankelijkheid: hoog

Paladins of zoals veel mensen het noemen Overwatch voor zwervers is een vermakelijke en gratis multiplayer game die niet pay to win is. Als je niet weet wat Overwatch is het is een van de meest gehypte games van het jaar die eigenlijk goed was. Het is een toegankelike game omdat het gratis is en je kan oefenen tot je goed genoeg bent om online te gaan. Ook de gameplay is makkelijk te leren. De matches zijn tussen de 8 en 13 minuten en je speelt in teams. Je moet zoveel mogelijk spelers van het andere team doden. Een echte aanrader voor arme mensen zoals ik.

Oke dat was het voor nu. Ja er moet ook nog een boek bij komen maar ik ben nu een heel spannend boek aan het lezen en ik maak een apart bericht als ik die uit heb want daar wil ik liever over schrijven. Ik hoop dat het leuk was om te lezen ik ga nu slapen want ik heb morgen school en ben ziek. Volgende week komen een paar van mijn favorieten jee. En sorry voor de lange blog.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Wat moet ik doen met mijn vrije tijd week 1 van PotatoHead .
Bericht plaatsen