Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
PotatoHead
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Pepe en Creepy Clowns 006-10-2016 13:42
Dat boek 006-10-2016 09:43
Wat moet ik doen met mijn vrije tijd week 1001-10-2016 21:50
Slechte introductie blog301-10-2016 01:03

 MeldenPepe en Creepy Clowns
In ons favoriete vrije land Murica zijn er de afgelopen weken wat rare dingen gebeurd. Om dat ik niks beters te doen heb ga ik daar over schrijven.

Pepe 

Pepe the Frog, wie kent hem nou niet. Heerser van het Internet, de heilige kikker, ik weet niet meer titels. Wat is er nou gebeurt met onze held. Waarom staat hij tussen de hakenkruizen, doodskoppen en satan sterren ? Dat is een lang verhaal. Ooit op een dag maakte iemand pepe. Daarna werd hij een meme voor een lange lange tijd. Helaas waren er gemene mensen die slechte memes over hem maakte. Die werden populair en nu is Pepe een satanistische, Neo Nazi, isis en trump supporter. Ik snap er eigenlijk geen bal van. Hij is nu trouwens een officieel haatsymbool, ik wacht op de dagen dat hij op protestborden staat.

Clowns 

Sinds kort zijn er ook nu in het oosten van Murica clownaanvallen. Ze stalken mensen, vallen ze aan en lokken kinderen het bos in. Echt heel leuk allemaal. Scholen sluiten door bedreigingen van die creepy gasten. Een vriendin van mij is laatst verhuisd naar Murica en in haar stad leven ook die clowns. Een jongen van 16 is daar vermoord door een clown. Dit is eng en dat is geen mening. 

Nou jullie hebben waarschijnlijk niks geleerd.
Bye

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Pepe en Creepy Clowns van PotatoHead .
Bericht plaatsen