Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Bluesweater
Een dag niet gelezen, is een dag niet geleefd📚
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
11 van de 24 sterren behaald
Profiel
PotatoHead
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Pepe en Creepy Clowns 006-10-2016 13:42
Dat boek 006-10-2016 09:43
Wat moet ik doen met mijn vrije tijd week 1001-10-2016 21:50
Slechte introductie blog301-10-2016 01:03

 MeldenDat boek
Weet iemand nog dat boek waar ik beloofd heb over te vertellen? Nou die komt niet want ik ben een leugenaar. En lui. Ik heb het nog steeds niet uit dus nu geef ik jullie een andere boek waar niemand intresse in heeft en je kan me niet tegenhouden. 
Boek 

Naam : Naam van de Wind 
Schrijver: Patrick Rothfuss 
Pagina's: 700 ofzo? Ik ben lui.
Genre: Fantasy, Coming of age

Bedenk eens Harry Potter. Je combineert dat met Game of Thrones en dan heb je niet dit boek. Ik gebruik gewoon Game of Thrones als voorbeeld om dat dat gdv het enige fantasy boek is die mensen kennen. Het gaat over een gast, Kvothe , hij reist samen met zijn groep door verschillende steden en dorpen om daar voorstellingen te geven. In een van de dorpen is er een man die de naam van de wind riep (dit wordt duidelijker in het boek) en Kvothe wilde dit ook leren. De man reist mee met de groep en hij leert Kvothe alchemie. Hij is er zeer in geïnteresseerd en wil dan ook naar de universiteit gaan om zich er meer in te specialiseren. Dan wordt zijn familie vermoord. Hij is de enige die ontsnapt en wil wraak, maar komt hij ooit nog op de universiteit?
Dit is wat langer dan normaal maar ach. Het boek focust meestal niet op het hoofddoel, het zijn eerder de kleine bijverhalen die dit boek zo goed maken. Al komt Kvothe langzaam bij zijn doel is het boek veel meer bezig met character development en world building. Er is bijna niks negatiefs over te zeggen. Iedereen moet dit boek lezen.

Jee ik heb het geschreven. Wat een ervaring was dit.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Dat boek van PotatoHead .
Bericht plaatsen