Hier komen de laatste 3 forum topics
te staan waarop je hebt gereageerd.
+ Plaats shout
Anoniem
Is is een nacht die je normaal
0 | 0 | 0 | 0
0%
Welkom bij Virtual Popstar, de #1 community voor jongvolwassenen!

Maak nu gratis een account en praat mee op het forum. Speel games en kies uit duizenden kledingitems om je popster mee te verkleden.

Klik hier en maak je eigen account
> Sluiten
Helper
14 van de 24 sterren behaald
Profiel
Hadesu
avatar

Blog

TitelReactiesDatum
Schrijfwedstrijd S7 Finale016-07-2018 09:51
Schrijfwedstrijd S7 Ronde 6009-05-2018 11:07
Schrijfwedstrijd S7 Ronde 5009-05-2018 11:05
Schrijfwedstrijd S7 Ronde 4009-05-2018 11:03
Schrijfwedstrijd S7 Ronde 3009-05-2018 11:01
Schrijfwedstrijd S7 Ronde 2009-05-2018 10:58
Schrijfwedstrijd S7 Ronde 1009-05-2018 10:56
Schrijfwedstrijd S7 Inschrijving009-05-2018 10:49

 MeldenSchrijfwedstrijd S7 Ronde 1

Het opdrachttopic is hier te vinden

Gekozen zonde:3. Luxuria (onkuisheid - lust - wellust)
‘Ik wil je.’
Ze lachte zachtjes, het geluid van haar lach zo betoverend mooi. Ze draaide zich naar hem toe in een langzame beweging, waardoor de rondingen in haar lichaam even benadrukt werden. De schamele kleding die ze droeg, liet haar prachtige vormen mooi uitkomen. Haar gezicht was mooi en puur. De zachtblauwe ogen, de roze blosjes op haar wangen en de volle lippen, die hij het liefst zou zoenen en nooit meer los wilde laten. Haar nonchalant opgestoken haren, waarvan enkele plukjes langs haar gezicht  bungelden.
En weer die lach, oh god. Weer die lach.
Ze kwam dichterbij, haar lippen bij zijn oor en haar borsten tegen zijn lichaam gedrukt. ‘Volg mij dan maar,’ antwoordde ze met een zachte stem, waarin een mysterieuze toon te bespeuren was. Hij hoefde niet na te denken en liep met haar mee.
Hoewel geen van hen hier eerder was geweest, wist zij toch moeiteloos een perfecte kamer te vinden, één zoals je altijd in sprookjes zag. Echter was hetgene dat hij met haar wilde doen ongeschikt voor sprookjes. Toen hij binnen was, sloot ze de deur en draaide deze op slot. ‘Om niet gestoord te worden,’ zei ze met een knipoog. Hij lachte, zijn lichaam verder stijf van de spanning. Van de opwinding. Nog eventjes en hij zou haar naakt zien. Haar prachtige lichaam mogen voelen, de rondingen mogen aanraken. De borsten strelen. En haar nemen. Alleen al bij de gedachte daaraan voelde hij dat zijn broek strakker leek te gaan zitten.
Gelukkig werd hij snel uit zijn lijden verlost. Ze pakte zijn hand, nam hem mee naar het bed en begon daar al te spelen met zijn broeksknoop. Het was duidelijk dat dit voor haar niet de eerste keer was, zo snel gleed zijn broek van zijn heupen, op de grond. Ze keek hem even recht aan, haar ogen glanzend van pret. Daarna richtte ze haar blik op zijn onderlichaam en ze glimlachte. Het was nu helemaal duidelijk dat hij haar wilde.
Haar blik verschoof weer naar zijn gezicht. Haar ogen leken ineens een stuk donkerder dan ze hiervoor geweest waren, alsof er een waanzin in haar gekropen was. Het deerde hem niet. Nog steeds was ze bloedmooi, zorgde ze ervoor dat hij zijn ademhaling niet onder controle kon houden. Haar strakke kleding trok ze zelf uit, waarna het zijn beurt was haar nog eens te bekijken. Perfectie.
Ze duwde hem op het bed, ging zelf op hem zitten. Pakte zijn handen, legde die tegen haar borsten aan. Ze waren prettig, vulden precies zijn handen en waren mooi stevig.
Hij merkte dat ze over hem heen bewoog. Eerst subtiel, daarna iets duidelijker. Zijn gedachten vertelden hem zich in te houden, waar zijn lichaam veel moeite mee had.
En toen beet ze hem.
Daarna ging het heel snel. Hij voelde de pijn in zijn hals, maar die werd onderdrukt door de lust die hij nu voelde. Hij wilde haar, nog meer dan zojuist. En hij kreeg haar. Zonder dat hij het zich besefte, was hij nu geheel naakt geraakt en zij ook. Ze schoof op hem en het intense gevoel dat hij daardoor ervaarde, uitte zich in een diepe kreun. Ook haar ademhaling ging sneller, maar hij hield zijn ogen gesloten en keek niet naar haar. Hij voelde hoe ze nog steeds met zijn hals bezig was, hoe er bloed over zijn huid liep. Haar ruwe tong die het bloed op bleef likken. Maar meer dan dat alles voelde hij genot, heerlijke euforie van de seks.

Hij zou zijn ogen nooit meer openen.

Reactie plaatsen

Reageer op de blog Schrijfwedstrijd S7 Ronde 1 van Hadesu .
Bericht plaatsen